Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a El Grupo Greco Gres presenta sus colecciones más exclusivas en Mosbuild 2014

El Grup Greco Gres presenta les seves col·leccions més exclusives en Mosbuild 2014

11/04/2014

11 d'abril de 2014

Stand de Greco Gres
Stand de Greco Gres.

Greco Gres tornarà a estar present novament en Mosbuild 2014, la fira de la construcció més important de Rússia, per presentar les seves últimes novetats en ceràmica tecnològica.

Entre les principals novetats destaquen les últimes col·leccions en decoració integrada de Venatto, un producte d'exquisit disseny que gaudeix de gran acceptació al mercat rus, i els últims llançaments amb peces de gran format en acabat polit.

Carmen Lluna, directora de màrqueting del Grup Greco Gres Internacional afirma que “Tornem una vegada més a Mosbuild per consolidar la nostra presència en un mercat que sempre ens ha acollit amb gran acceptació. És un mercat molt exigent que aposta per la màxima qualitat i acull amb entusiasme les novetats en productes ceràmics d'alta gamma. Els acabats polits amb decoració integrada i els grans formats, són l'estel de la nostra casa en aquesta edició, on també es presentaran els últims llançaments en façanes tecnològiques Frontek”

El Grup Greco Gres gaudeix d'un important prestigi en mercats internacionals fruit de la seva llarga tradició ceramista, la tecnologia dels seus processos productius, la qualitat avalada pels més exigents certificats internacionals i el seu acurat servei.

Està present en tot el territori nacional amb delegacions comercials que garanteixen la millor qualitat de servei en qualsevol punt d'Espanya i compta amb una divisió internacional que s'estén pels cinc continents amb presència destacada a Europa, Àfrica i Orient Mitjà, comprats amb grans possibilitats de desenvolupament on les marques de la companyia són cada vegada més benvolgudes per als projectes constructius més exclusius.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Robot cristalero instalando

    Robot cristalero instalando

  • VEKASLIDE Hi-5

    VEKASLIDE Hi-5

  • Espuma PU-47p

    Espuma PU-47p

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Cerramientos y Ventanas

    17/09/2024

  • Newsletter Cerramientos y Ventanas

    10/09/2024

Enllaços destacats

Rebuild Rehabilita - NebextAsefave

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis