Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Soluciones Ulma en el primer equipamiento cultural público en España con Certificación LEED

Solucions Ulma en el primer equipament cultural públic a Espanya amb Certificació LLEGIU

31/03/2014

31 de març de 2014

Situat al centre històric de Roses-Catalunya, l'edifici, antic ‘Estanc de la Punta’, alberga l'equipament soci cultural per petició de l'antiga propietària que ho va cedir a l'ajuntament amb aquesta condició.

L'edifici s'ha rehabilitat amb Tancament de Façanes Ulma, es tracta d'un sistema constructiu autoportante multicapa que es munta en sec i compleix els màxims criteris de sostenibilitat.

Façana de l'antic ‘Estanc de la Punta’
Façana de l'antic ‘Estanc de la Punta’.

Per a la pell de l'edifici s'han triat plaques de formigó polímer Ulma Architectural Solutions, aconseguint-se un acabat molt particular i personalitzat. S'ha volgut retre homenatge a Anna Marés, l'antiga propietària, i per a això s'han col·locat unes plaques perforades que formen mitjançant el joc d'orificis, unes figures geomètriques amb el mateix dibuix del mosaic original que cobria el sòl.

En la seva instal·lació s'ha tingut molt cuidat en la col·locació correcta de cada peça, per permetre una correcta visualització del dibuix final. S'han desenvolupat 24 plaques diferents per poder realitzar el mosaic (pot visualitzar més imatges de l'obra en aquest link).

Per a la pell de l'edifici s'han triat plaques de formigó polímer Ulma Architectural Solutions
Per a la pell de l'edifici s'han triat plaques de formigó polímer Ulma Architectural Solutions.
L'objectiu ha estat posar tota l'èmfasi en el passat de l'emplaçament on s'aixeca el nou edifici i testimoniar l'anterior existència del popular Estanc de la Punta d'Anita.

En el projecte s'han aplicat les últimes innovacions en sistemes constructius, que busquen models més sostenibles i respectuosos amb el medi ambient. S'ha treballat d'acord als criteris de Certificació LLEGIU que selecciona materials i tècniques entre aquells que tenen un menor impacte sobre el medi ambient en termes de contaminació i consum de recursos no renovables, considerant el seu procés de fabricació, posada en obra, manteniment i reciclatge, i tenint en compte aspectes com la radiació solar i el consum energètic.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Robot cristalero instalando

    Robot cristalero instalando

  • VEKASLIDE Hi-5

    VEKASLIDE Hi-5

  • Espuma PU-47p

    Espuma PU-47p

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Cerramientos y Ventanas

    17/09/2024

  • Newsletter Cerramientos y Ventanas

    10/09/2024

Enllaços destacats

Rebuild Rehabilita - NebextAsefave

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis