Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Interempresas potencia la impresión digital en su revista de artes gráficas

Interempresas potencia la impressió digital en la seva revista d'arts gràfiques

13/03/2012

13 de març de 2012

Capçalera de la nova revista
Capçalera de la nova revista.

A partir de la seva propera edició, la revista Interempresas Arts Gràfiques passarà a cridar-se Indústria Gràfica + Impressió Digital, una mesura amb la qual la plataforma multimèdia Interempresas pretén apropar-se a la realitat del sector i potenciar la impressió digital, cada vegada més present en aquesta indústria.

La revista no abandona el seu contingut habitual, dedicat a la impressió offset, maquinària de preimpressió, equips d'enquadernació i acabat, paper i altres suports d'impressió, programari i consumibles. “La nova publicació augmentarà el seu nombre de pàgines per donar cabuda a més reportatges, articles tècnics i d'opinió, entrevistes i actualitat relacionats amb el món digital”, explica Albert Esteves, editor d'Interempresas.

A més, la revista, que es distribueix sota el control d'OJD entre els principals impressors del país, tindrà des d'ara més presència en centres d'impressió digital, retolació i comunicació visual.

La publicació es complementarà amb la newsletter que la plataforma multimèdia Interempresas envia setmanalment i de forma gratuïta des del passat mes de gener a tots els usuaris registrats. Una altra de les novetats aquest any és la creació d'un perfil de Twitter que ofereix informació actualitzada amb les principals novetats del sector de les arts gràfiques (ie_graficas).

Empreses o entitats relacionades

Interempresas Media, S.L.U.