Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Interempresas participa en el Cuarteto de la Publicidad Online Española 2010

Interempreses participa en el Quartet de la Publicitat Online Espanyola 2010

25/10/2010

25 octubre 2010

Interempreses participa en el Quartet de la Publicitat Online Espanyola en la seva versió del 2010 de Cogua , empresa tecnològica amb el primer Ad Exchange en espanyol de model freemium que ofereix una plataforma amb un mercat obert i transparent de publicitat en línia. Es tracta d'un senzill joc amb el qual pretén donar suport a la promoció del sector publicitari a Internet.
El Quartet de la publicitat en línia espanyola 2010, que té una edició limitada de 1.000 exemplars, és una activitat de màrqueting amb l'objectiu de presentar i promocionar una sèrie de mitjans amb els seus suports web entre diverses xarxes, agències i anunciants.
Mitjançant aquest joc de cartes, els clients potencials tindran l'oportunitat de conèixer millor una sèrie de suports destacats de diferents temàtiques a considerar per les seves campanyes. Cogua posa així a la seva disposició una bona representació de 52 llocs web, amb els seus dades més destacats, en què posar la seva publicitat a Internet. La pàgina web de Interempreses ha estat seleccionada per participar en aquest projecte.
Anvers de la carta
Anvers de la carta.
Per la seva banda, als suports seleccionats se'ls obre una nova finestra per promocionar la seva pàgina web. El Quartet els ajuda a difondre els seus llocs i posar, de manera directa, front a possibles clients, que seran els que tenen a les seves mans dades sobre les pàgines, de manera que la difusió del seu treball està assegurada.

A més Cogua col amb quatre partners de diverses disciplines per a establir sinergies pel seu caràcter complementari que ajudaran a promocionar el Quartet:

  • Influència, agència de màrqueting integral del grup líder Marc de Comunicació
  • Digital Road, empresa dedicada al desenvolupament de negocis en línia
  • Suma Consulting, consultoria especialitzada en desenvolupament de marques
  • Digital Nova Mitjana (dnovae), especialista en la gestió i distribució de vídeos en xarxa
Carlos Bravo Sánchez, CEO de Cogua, va assegurar "la idea és demostrar que la publicitat en línia pot ser eficaç, senzilla i divertida. Per això, hem treballat amb els nostres partners i 52 suports web en aquest projecte que esperem superi l'èxit de l'edició anterior. "
Els exemplars d'aquesta edició limitada seran lliurats a clients del sector, a més dels suports que han participat en el projecte. Xarxes publicitàries, anunciants i agències interessades en aconseguir el Quartet poden enviar un correu electrònic a marketing@coguan.com . Per a més informació, també poden anar a la pàgina de contacte a la web.