Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Ya están disponibles las nuevas revistas digitales de Interempresas Química e Interempresas Farmacia

Ja estan disponibles les noves revistes digitals d'Interempresas Química i Interempresas Farmàcia

01/10/2012

1 d'octubre de 2012

Portades de les noves revistes digitals d'octubre d'Interempresas Química i Farmàcia
Portades de les noves revistes digitals d'octubre d'Interempresas Química i Farmàcia.

L'edició corresponent al mes d'octubre de la revista digital de Química ja està disponible en la web d'Interempresas, amb tota l'actualitat i les últimes novetats del sector. Entre altres articles d'interès, destaca un reportatge sobre l'aportació de l'enginyeria química a les noves tecnologies per a l'emmagatzematge d'energia. En un altre article d'aquesta edició s'enumeren els requisits que ha de complir la instrumentació emprada en la indústria química.

D'altra banda, al costat de la nova versió digital de la revista de química, Interempresas publica l'edició d'octubre de la revista digital Farmàcia, que aquest mes parla, entre altres temes, de la reducció de les inversions en R+D que ha experimentat el sector en l'últim any, i les seves possibles conseqüències.

Empreses o entitats relacionades

Interempresas Media, S.L.U.