Bombas Caprari, S.A. - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
Bombas Caprari, S.A.
Federico Chueca, 5 B - Pol. Ind. Santa Rosa
28806 Alcalá de Henares (Madrid) Espanya

Cómo llegar

☎:  +34‑918895861  
w:  www.caprari.es
Bombes

NOTA: Encara que hem fet esforços raonables per comprovar la correció de la ubicació de l'empresa/entitat, no podem garantir-la al 100%

Presentación
Bombas Caprari, S.A.

Fundada a Espanya en 1980, Bombes Caprari S.A. és una empresa moderna i dinàmica, amb una experiència i saber fer consolidats al llarg d'aquestes dècades de trajectòria, compromesa amb el client i el medi ambient, amb la tecnologia i la qualitat.

És la filial espanyola i per a Llatinoamèrica de la marca Caprari. Comercialitza les bombes, electrobombas centrífugues i motors  submergits del grup italià Caprari, que la seva casa matriu està situada a Mòdena (Itàlia).

L'empresa té les seves oficines i magatzem central, el seu taller de muntatge i reparació, a Alcalá d'Henares (Madrid) en unes instal·lacions de 4.500 m². L'ampli i divers estoc, tant en producte acabat com en peces de recanvi, unit a una eficient organització interna de les comandes, facilita una resposta ràpida i adequada a les sol·licituds dels clients.

El seu equip humà, conformat per 50 persones, organitza la labor logística, tècnica i comercial, i de posventa i recanvis dels productes Caprari. El resultat és una consolidada xarxa tècnic-comercial i de posventa, propera als més de 1500 clients (enginyeries, gestores del cicle integral de l'aigua, reg, obra civil), que valoren la nostra oferta i ens perceben com a empresa sòlida, líder especialista i professional en el cicle integrat de l'aigua.