Asociación de Empresas de Detergentes y de Productos de Limpieza, Mantenimiento y Afines (Adelma) - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
Asociación de Empresas de Detergentes y de Productos de Limpieza, Mantenimiento y Afines (Adelma)
Plaza de Castilla, 3
28046 Madrid Espanya

Cómo llegar

☎:  +34‑917330566  
🖷:  +34‑917330568
w:  www.adelma.es
Associació d'empreses de Detergents i de Productes de Neteja, Manteniment i Afins (Adelma)

NOTA: Encara que hem fet esforços raonables per comprovar la correció de la ubicació de l'empresa/entitat, no podem garantir-la al 100%

Presentación

Adelma és una organització empresarial que reuneix a les empreses fabricadores i comercializadoras de detergents i productes de neteja i manteniment, tant els utilitzats en la llar, com els empleats en aplicacions institucionals, professionals i industrials.

L'associació està creada a l'empara de la Llei 19/1977 de Llibertat Sindical, encara que l'existència d'aquesta agrupació sectorial data de mitjan els anys 50. Dins de l'associació es troben tant les empreses dedicades al mercat de productes per al consum domèstic com l'industrial i institucional.

L'associació representa a un sector econòmic dinàmic, tremendament competitiu, i que realitza un continu esforç d'innovació per satisfer les necessitats dels consumidors amb productes cada vegada més segurs i més compatibles amb el medi ambient.

Els objectius d'Adelma són la defensa dels interessos de les empreses a ella pertanyents i el desenvolupament i progrés del sector, sempre dins del màxim respecte a les regles de la lliure competència.