Opinió / Entrevistes Info Opinió / Entrevistes

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Entrevista a Susana Díez de Vega, directora de marketing de Velilla Confección Industrial
“El nostre objectiu és satisfer les demandes dels nostres clients”

Entrevista a Susana Díez de Vega, directora de màrqueting de Velilla Confecció Industrial

Esther Güell30/12/2011

30 de desembre de 2011

Velilla Confecció Industrial és una de les empreses capdavanteres en disseny, fabricació i distribució de roba de treball i equips de protecció. Desenvolupament, test, control de qualitat i innovació formen part del dia a dia. Susana Díez de Vega, directora de màrqueting de Velilla Confecció Industrial ens explica aquest treball diari i en quina manera es tradueix en el producte final.
Imagen

En primer lloc, què es plantegen en Velilla a l'hora de desenvolupar nous productes?

Sobretot dues coses: la primera és satisfer les demandes que els nostres clients o el mercat han manifestat i hem detectat. La segona és l'evolució dels nostres productes en la línia d'estratègia de l'empresa, productes que garanteixin la innovació i el desenvolupament.

Quins segments són els que requereixen major nivell d'innovació?

Sens dubte els sectors relacionats amb productes més tècnics, com per exemple, els treballs especials en indústria i els de fred extrem.

Quines millores podem trobar en teixits de roba laboral?

L'important és saber que els teixits evolucionen al mateix ritme que la indústria que els utilitza. Per tant s'han d'adequar en cada cas a les necessitats específiques de cada lloc de treball.

I en el calçat, quins canvis ha introduït Velilla en els últims anys?

La col·lecció de Velilla en calçat de seguretat és una col·lecció de productes bàsics per a tot tipus d'indústria però amb la major exigència de qualitat. Complim rigorosament la normativa i certificacions requerides. Estem treballant en la incorporació de gammes mitjanes que contribueixin a posicionar a Velilla com a proveïdor de referència no solament en vestuari laboral sinó també en calçat de seguretat.

Imagen

Col·laboren amb centres tecnològics per desenvolupar nous materials?

Totes les proves i assajos de producte es realitzen en centres de desenvolupament tecnològic. No es pot fer d'una altra manera. Cal actuar amb rigor i aquests centres o organismes notificats i autoritzats, tant en l'àmbit nacional com a internacional, són els únics que estan preparats per fer tots els test necessaris per passar els minuciosos controls de qualitat.

I quin paper juga el disseny d'aquests productes?

Cal fixar-se sobretot en tres factors clau com l'ergonomia, el confort i la protecció. Però no ens podem quedar aquí. Cal adequar aquests factors a dissenys actuals que estiguin actualitzats a cada moment.

Fins a quin punt estan en contacte amb els seus clients per millorar o desenvolupar les futures línies de producte?

És impossible apropar-se a les necessitats de l'usuari si no coneixem realment qui són. En Velilla Confecció Industrial el més important són els nostres clients i per això tenim molt contacte amb ells. Aquesta relació l'establim a través de l'equip comercial. Després aquests coneixements els apliquem al desenvolupament i la millora dels productes a través de la investigació.

Si diuen que innovar és fonamental, quin percentatge suposa la inversió en R+D en la seva facturació?

Efectivament, per créixer cal innovar. Però per innovar cal investigar i nosaltres dediquem cada vegada un percentatge més elevat al R+D.

Per finalitzar, exportar suposa també un repte en innovació?

Així és i en Velilla Confecció Industrial ho sabem i també treballem en aquest sentit.

foto

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Seguridad

    17/09/2024

  • Newsletter Seguridad

    10/09/2024

Enllaços destacats

Closerstill Media

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis