Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Buff lanza nuevos productos contra el frío, para las salas blancas y de camuflaje

Buff llança nous productes contra el fred, per a les sales blanques i de camuflatge

30/08/2012

30 d'agost de 2012

Buff Professional expandeix constantment les seves línies de producte. Per a les properes temporades de tardor i hivern estrena catàleg al que incorpora els nous models.

El seu departament de R+D té dos objectius bàsics a l'hora de desenvolupar productes per a la línia Professional: protecció i funcionalitat. Aquests conceptes han estat, una vegada més, els paràmetres bàsics a l'hora de desenvolupar els nous productes.

D'una banda, considerant els avanços que s'estaven realitzant en el vestuari d'exèrcits i, especialment, en el camp del camuflatge, l'empresa ha considerat necessari actualitzar la seva oferta amb nous tubulars amb camuflatge digital, diferent dels camuflatges habituals. Consisteix en un patró de disseny format per estructures quadriculades habitualment de grandària reduïda. L'absència de formes grans i definides, genera un efecte difuminat que millora la mimetización amb l'entorn.

Existeixen diferents tipus de camuflatge ja que els paisatges, depenent de la zona geogràfica en la qual ens trobem, poden tenir tonalitats molt diverses. De totes maneres, essencialment podem diferenciar entre àrees més boscoses o fins i tot tropicals i zones més seques o àrides. Tenint això en compte, BUFF® ha desenvolupat patrons digitals propis inspirats en el vestuari de camuflatge més avançat.

Per a zones àrides, ha dissenyat el Dry Cool Buff Arid que combina bàsicament tons marrons, beix i ocre. Aquest model està inspirat en la nova equipación de l'exèrcit espanyol i en l'uniforme Marpat que els Estats Units utilitzen en les seves operacions en zones desèrtiques.

També amb patró digital, ha desenvolupat el Dry Cool Buff Tropical. Un model compost per diferents tonalitats de verd. El seu ús està indicat a les zones boscoses o amb molta vegetació. El disseny d'aquest tubular s'assembla al dels uniformes que utilitzen els exèrcits del Sud-est Asiàtic.

Finalment, a petició de diverses empreses del sector cárnico i sanitari on existeixen zones fredes en les quals es treballa a molt baixes temperatures, Buff ha creat el Polar Buff White. Per primera vegada entra el blanc en l'oferta de la signatura, ja que és el color que exigeix la normativa europea en els sectors anteriorment esmentats. El producte ha estat provat amb èxit en rentats industrials i, a pesar que és recomanable rentar-ho només quan sigui estrictament necessari, els resultats han estat molt satisfactoris. Pel seu confort, capacitat d'abric i funcionalitat és l'accessori perfecte per a entorns amb baixes temperatures.

Empreses o entitats relacionades

Original Buff, S.A.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Seguridad

    17/09/2024

  • Newsletter Seguridad

    10/09/2024

Enllaços destacats

Closerstill Media

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis