Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Los talleres madrileños inician una campaña informativa sobre seguridad vial

Els tallers madrilenys inicien una campanya informativa sobre seguretat vial

29/05/2012

29 de maig de 2012

Els tallers madrilenys membres d'Asetra (Associació de Tallers de Madrid) conviden als seus clients a recuperar la “cultura del manteniment responsable” del vehicle. Alertats per la important caiguda en les visites al taller per realitzar tasques de manteniment (un de cada quatre cotxes no es revisa i el 40% dels consumidors admet retardar el pas pel taller), els professionals del taller incidiran davant els seus clients en el compromís dels automobilistes amb la seguretat vial.
Asetra estima que l'afluència de clients al taller ha descendit entorn d'un 4% en els quatre primers mesos de 2012. Els automobilistes eviten el pas pel taller, i, quan ho fan, encarreguen les operacions imprescindibles perquè el cotxe pugui seguir circulant. El mal estat del parc es posa de manifest també en les ITV, que detecten fallades greus gairebé en un de cada cinc vehicles. La dada que un altre 20% dels cotxes obligats a passar per la ITV no ho faci agreuja encara més el deficient estat dels automòbils.
Per tot això, Asetra engega una campanya destinada a conscienciar als automobilistes de la influència que té en la Seguretat Vial el correcte manteniment dels cotxes. L'acció des basa en iniciatives com la redacció i difusió entre els automobilistes dels ‘10 Consells Asetra de Manteniment Responsable’, sobre alguns dels components relacionats amb el manteniment preventiu de l'automòbil amb dos objectius: potenciar la seguretat i prevenir avaries més cares de reparar si no es realitza un manteniment adequat del cotxe.

Els consells es poden llegir i descarregar tant des de la pàgina web d'Asetra (www.asetramadrid.com) com http://www.carreradeltaller.com/p/consejos.html. Els tallers de Madrid enviaran així mateix aquesta informació als seus clients per correu electrònic.

Els tallers tenen una important responsabilitat a l'hora de cridar l'atenció dels seus clients sobre el manteniment responsable i el seu compromís amb la seguretat vial. Per això, l'associació aconsella als seus membres que informin directament als automobilistes, enviant els consells de manteniment i recordant la conveniència de revisar periòdicament l'automòbil. En funció de cada taller i la seva especialitat, els associats d'Asetra utilitzaran diferents reclams per atreure als seus clients al taller, entre ells revisions gratuïtes o descomptes.

La unió dels conceptes de cura de la salut a través de l'esport i de cura de la Seguretat Vial a través del manteniment de l'automòbil. Sobre la base d'això, Asetra promou la ‘Carrera del Taller’, una prova de 10 quilòmetres que se celebrarà a Madrid el proper 10 de juny, als voltants d'Ifema (més informació en: http://www.carreradeltaller.com/).

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Seguridad

    17/09/2024

  • Newsletter Seguridad

    10/09/2024

Enllaços destacats

Closerstill Media

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis