Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Las empresas de Amec Envasgraf a punto para su cita con Hispack BTA 2012

Les empreses d'Amec Envasgraf a punt per a la seva cita amb Hispack BTA 2012

07/05/2012

7 de maig de 2012

Hispack BTA 2012, que tindrà lloc a Barcelona del 15 al 18 de maig, comptarà amb la presència de les empreses espanyoles més rellevants del sector de la maquinària d'envàs, embalatge, embotellat i el seu grafisme, empreses membres de l'associació Amec Envasgraf —Associació Espanyola de fabricants de Maquinària d'Envàs, Embalatge, Embotellat i el seu Grafisme—.

Hispack BTA 2012 serà el marc ideal per a les empreses espanyoles del sector, la fira especialitzada més important del sector a nivell nacional, que permetrà presentar novetats, innovacions que cobreixen els camps de l'alimentació i begudes, confiteria i productes panificados, farmàcia i cosmètica, béns de consum no alimentosos, béns industrials i serveis afins, així com materials per a embalatges, mitjans per a embalatges i la seva fabricació.

Les empreses d'Amec Envasgraf que participen en aquesta edició seran:

AND&OR, Antonio Mengibar, Aranow, ATP, AVE, Boix, Bossar Packaging, Effytec, I2M, Efabind, Elocom, Embalex, Equifab, Festo pneumatic, Germark, Gomplast, Fabregat, Inever, Infaimon, Interroll, Ipla, Irudin, J. Esquerda, Ketan Europa, Mecapack, Multivac, Pack Service, Packfeeder, Payper, Posimat, Prodec, Radar Process, Reisopack, Roure Tectosa, Synchropack, Tavil-Indebe, Tedelta, TMI, Traktech, UBS, Ulma, Urola i Varpe.

L'exportació total de les empreses d'Amec Envasgraf en 2011 va augmentar un 70% respecte a l'any anterior, i quant a les previsions per 2012, el 68% de les mateixes preveu incrementar-les. La principal destinació de les exportacions en 2011 ha passat a ser Llatinoamèrica (amb un 36% del total), seguida de la Unió Europea (amb el 31% del total i, en tercer lloc Àsia amb el 12%.

D'altra banda, el 86% de les empreses de l'associació van invertir en R+D+i en 2011. D'entre aquelles empreses que van invertir en aquest tipus d'activitats, la inversió va representar un 4% de la seva facturació, amb un 41% d'empreses que va destinar més de 300.000 euros a aquesta fi. De cara a 2012, el 84% de les empreses preveu mantenir o incrementar la seva inversió en R+D+i, apostant per fabricar equips que suposen un menor consum energètic, major automatització, canvis de format automàtics i una major funcionalitat.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Seguridad

    17/09/2024

  • Newsletter Seguridad

    10/09/2024

Enllaços destacats

Closerstill Media

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis