Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Pilz expone sus dispositivos de seguridad configurables
Els controls PNOZmulti i els sensors PSEN, protagonistes del stand de la signatura

Pilz exposa els seus dispositius de seguretat configurables

Redacció Interempresas03/05/2012

3 de maig de 2012

Empresa innovadora especialitzada en el sector de la tècnica d'automatització, Pilz és experta en equips de seguretat per a les persones, les màquines i el medi ambient, oferint solucions orientades als clients industrials de tot el món. Entre elles es troben els dispositius PNOZmulti i els sensors PSEN que els visitants a la BIEMH podran conèixer d'a prop en el pavelló 3, stand H-54 I-55.

El sistema de control configurable PNOZmulti de Pilz és multifuncional, lliurement configurable i dissenyat a la mesura de molts àmbits de la construcció d'instal·lacions i maquinària. Funcions de seguretat com a parada d'emergència, portes protectores, barreres fotoelèctriques de seguretat, comandaments a dues mans, entre moltes unes altres, poden supervisar-se de forma segura mitjançant PNOZmulti; una solució indicada també per a funcions de control estàndard.

Amb un disseny més compacte i petit, PNOZ mm0p té totes les funcions conegudes del PNOZmulti. Amb el seu display per a la visualització d'informació i missatges d'estat, PNOZ mm0p defineix un nou nivell de comunicació amb l'operador. I el millor de tot: totes les funcions necessàries es creen amb un programari de configuració supersencillo directament en el PC.

PNOZ mm0p mesura només 45 mm d'ample i incorpora 20 entrades i 4 sortides per semiconductor i 4 sortides de tacte. No és ampliable per mòduls, com sí ho és el seu ‘germà sociable’ PNOZ mm0.1p. La versió PNOZ mm0.2p ‘el comunicatiu’ és com PNOZ mm0.1p però amb interface Multi-Link.

Pilz subministra mòduls d'ampliació diversos com:

  • Mòduls de comunicació amb interface ETH o sèrie
  • Mòduls de bus de camp per connectar a PROFIBUS-DP i CANopen
  • Mòduls de connexió segurs per connectar diversos dispositius base o sensors
  • Ampliació de contactes amb sortides de relé
PNOZmulti permet supervisar diferents funcions de seguretat com a parada d'emergència, portes protectores, barreres fotoelèctriques de seguretat...
PNOZmulti permet supervisar diferents funcions de seguretat com a parada d'emergència, portes protectores, barreres fotoelèctriques de seguretat, comandaments a dues mans, etc.

Dotats de Profibus-DP i CANopen, aquests dispositius són totalment compatibles amb PNOZmulti, configurables mitjançant PNOZmulti Configurator, de disseny petit i compacte i amb display per a visualització d'informació i diagnòstics.

PSEN, una completa gamma de sensors de seguretat

Pilz també mostra en la fira la seva gamma de sensors PSEN, dispositius de supervisió de posició, interruptors de seguretat, sistemes de protecció de portes segurs, dispositius de protecció optoelectrònics i sistemes de càmeres segurs.

Una solució completa de sensors i tècnica de control especialment econòmica gràcies a sistemes llests per instal·lar i amb un alt potencial d'estalvi per a configuració de projectes, disseny, documentació, adquisició i muntatge. Compatibles a més amb productes i interfícies d'altres fabricants.

Els sensors PSEN admeten la possibilitat de connexió seriï integrada, la qual cosa suposa un menor treball d'instal·lació i cablejat gràcies a la connexió seriï (connexió de 8 pols)

La tècnica de connexió M12 permet connectar I-junction i fins a 4 sensors al distribuïdor passiu PDP67 F4 code.

Finalment, els dispositius de protecció optoelectrònics PSENopt suposen una solució completa segura combinada amb tècnica de control segura fins a PL i i SIL 3, per a aplicacions tipus 2/tipus 4 segons EN/IEC 61496-1/-2 i amb funcions suplementàries integrades: muting, blanking, connexió en cascada i supervisió de circuit de realimentación.

La gamma PSEN suposa una solució completa de sensors i tècniques de control llests per instal·lar
La gamma PSEN suposa una solució completa de sensors i tècniques de control llests per instal·lar.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Seguridad

    17/09/2024

  • Newsletter Seguridad

    10/09/2024

Enllaços destacats

Closerstill Media

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis