Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Asepal repite en Sicur en el pabellón 6 con 60 empresas asociadas

Asepal repeteix en Sicur en el pavelló 6 amb 60 empreses associades

17/02/2012

17 de febrer de 2012

Asepal i les seves empreses associades seran una vegada més protagonistes destacats de la Fira Sicur els dies 28 de febrer al 2 de març de 2012, ocupant un pavelló complet, el número 6, que té una extensió de 10.000 metres quadrats. Asepal concorre a aquesta edició de Sicur amb el mateix nombre d'empreses i una superfície similar a la de 2010.

El pavelló Sicur-Prolabor acollirà, com en anteriors edicions, a la gran majoria d'empreses d'equips de protecció individual (EPI), la qual cosa ho converteix en un dels més visitats. En aquesta edició, i malgrat la situació econòmica general, Asepal repeteix espai i nombre d'expositors. Les empreses de l'associació han resultat igualment afectades per la crisi a Espanya, amb reduccions de l'ús dels EPI que en alguns sectors de gran consum, com el de la construcció, han superat el 50%. No obstant això, el sector s'ha orientat al comerç internacional i està recolzant molt activament l'ús adequat d'equips i l'aprofitament al màxim de la inversió que les empreses fan en aquests elements indispensables de seguretat laboral.

Imagen

En el stand 6 A 11 de l'associació es podrà aprofundir en la utilitat del Directori de Productes Certificats online, una eina cada vegada més interessant per als professionals de la protecció laboral, a mesura que incorpora referències d'equips certificats. Asepal participarà també en el Fòrum Sicur amb una exposició sobre aquest Directori.

Empreses o entitats relacionades

Asociación de Empresas de Equipos de Protección Personal

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Seguridad

    17/09/2024

  • Newsletter Seguridad

    10/09/2024

Enllaços destacats

Closerstill Media

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis