Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Samsung presenta un nuevo teclado de control con pantalla táctil LCD

Samsung presenta un nou teclat de control amb pantalla tàctil LCD

03/12/2010

3 desembre 2010

Samsung acaba de llançar un nou teclat de control que incorpora característiques i funcions que seran de gran utilitat, especialment per a operadors de sistemes de videovigilància mitjans i grans.

El teclat SPC-6000 està equipat amb un panell de control amb pantalla tàctil LCD en color de 5 polzades que, a més de facilitar la navegació a través dels menús, es pot utilitzar com a monitor per visualitzar imatges en viu o gravades des de càmeres individuals via DVR. Un únic SPC-6000 permet controlar fins a 255 doms PTZ individuals i també es pot utilitzar conjuntament amb fins a altres 16 unitats SPC-6000 oferint un mètode de control centralitzat simple i eficaç per a sistemes de vigilància de gran envergadura.

Ergonòmicament dissenyat per oferir comoditat durant l'ús prolongat, l'SPC-6000 té una palanca de control de 3 eixos i un 'jog shuttle' que es pot posar a la dreta oa l'esquerra del controlador de manera senzilla i ràpida, fent-lo adequat tant per a operadors destres com esquerrans. El joystick de 3 eixos, particularment útil per controlar doms d'alta velocitat amb precisió, té un botó extra programable en l'extrem.

L'SPC-6000 és compatible amb tots els DVR de la gamma SRD, SVR i SHR de Samsung i també amb un ampli rang de dispositius que utilitzen protocols Samsung T / E, Pelco D / P, Panasonic, Vicon, AD, Honeywell, Elmo , Bosch i GE.Al igual que amb els productes de seguretat IP / xarxa i CCTV de Samsung, l'SPC-6000 compta amb els serveis de suport de Samsung Techwin Europe Ltd, que inclouen disseny de sistemes gratuït, suport tècnic sense càrrec addicional i garantia completa per tres anys.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Seguridad

    17/09/2024

  • Newsletter Seguridad

    10/09/2024

Enllaços destacats

Closerstill Media

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis