Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Schneider Electric actualiza el sistema de videovigilancia de la sala de subastas Drouot

Schneider Electric actualitza el sistema de videovigilància de la sala de subhastes Drouot

28/07/2010

28 juliol 2010

Schneider Electric ha estat l'empresa escollida per renovar els equipaments de videovigilància a la sala de subhastes Drouot de París (França).

De l'anàlisi del seu funcionament des de desembre de 2009, Drouot ha adoptat nombroses mesures per assegurar el nivell de seguretat i transparència que ofereix a les desenes de milers de col·leccionistes i entusiastes que visiten la sala de subhastes cada any. Proposant un sistema integrat per a la gestió de la seguretat a l'interior de Drouot, Schneider Electric s'ha posicionat en el mercat com l'actor capaç de proporcionar una oferta global i evolutiva en seguretat d'edificis.

Imagen
Schneider Electric ha dotat a Drouot d'un sistema integral de videovigilància format per 120 càmeres de 2,1 megapíxels amb plataforma estesa per vídeo anàlisi i alta definició, model IDE20, amb la innovadora tecnologia SarixTM de Pelco by Schneider Electric. Aquestes càmeres amb cúpula fixa estan associades al sistema de vídeo digital distribuït Endura, amb supervisió gràfica i enregistrament segura en RAID6. El sistema Endura permet als usuaris gestionar els fluxos de dades des de qualsevol lloc de la xarxa i pot ser estès per incloure un infinit nombre de càmeres dins dels límits dels recursos oferts.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Seguridad

    17/09/2024

  • Newsletter Seguridad

    10/09/2024

Enllaços destacats

Closerstill Media

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis