Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Nace Showa Best Glove tras fusionarse Showa Europe y Best Manufacturing Europe
Dues companyies i una destinació en protecció

Neix Showa Best Glove després de fusionar-Showa Europe i Best Manufacturing Europe

Redacció Interempreses24/11/2009

24 novembre 2009

Després d'una de les adquisicions més importants en la història de la fabricació de EPI per a les mans ha sorgit Showa Best Glove, resultat de la integració operativa de Showa Europe i Best Manufacturing Europe. El seu distribuïdor exclusiu per a la península ibèrica (Espanya i Portugal) és Tomàs Boder , empresa especialitzada en equips per a protecció de les mans.

"La fusió d'aquestes dues companyies a Europa ens permet culminar el procés iniciat quan Showa Glove adquirir Best Manufacturing el 2007", ha manifestat Yasuo Fukuda, director per a Europa d'Europe Showa Best Glove.

Showa Best Glove, que es manté fidel a l'esperit de la casa matriu, agrupa, segons la seva pròpia expressió, "a dos potents companyies, originant un centre neuràlgic en protecció". Segons fonts de l'empresa: "Aquesta integració ha creat un eix articulat sobre la complementarietat dels millors productes i tecnologies. És un eix que té el potencial de canviar radicalment el futur de la protecció de les mans ".

Showa Best Glove ofereix una gamma completa de guants de protecció a la indústria en general...
Showa Best Glove ofereix una gamma completa de guants de protecció a la indústria en general: construcció, sector alimentari, sanitat, fabricació, pesca comercial, etc.

La unió fa la força

El potencial de la unió redunda en benefici dels consumidors, aportant diversos avantatges com la tecnologia d'avantguarda, l'alta capacitat de producció, una àmplia cartera de productes i cobertura de servei.

Pel que fa a tecnologia, amb la seva orientació a la recerca i el desenvolupament, la companyia Showa Best Glove es posiciona de forma única per potenciar la tradició innovadora de les dues companyies i llançar productes per a la protecció de les mans i els braços al mercat.

Pel que fa a producció, en l'economia global, la xarxa de plantes de producció pròpies (EUA, Japó, Guatemala, Vietnam, Malàisia i Canadà) permet augmentar la capacitat de producció i garantir l'aprovisionament del mercat a escala també global .

Per la seva banda, la completa cartera de productes per a mans i braços sorgeix de la combinació del catàleg les empreses participants en la fusió. Ara, la companyia Showa Best Glove ofereix una gamma completa de guants de protecció a la indústria en general: construcció, sector alimentari, sanitat, fabricació, pesca comercial, etc.

Finalment, la companyia fusionada Showa Best Glove ofereix una àmplia cobertura de servei, amb una de les organitzacions de vendes i servei més potents, centrada exclusivament en oferir solucions de protecció per a les mans als més variats sectors de la indústria.

La unió fa la força i, en aquest sentit, la nova companyia europea confirma que "la integració està potenciant els esforços de recerca i desenvolupament. L'equip global de R + D de Showa treballa ara estretament amb l'equip de R + D de Best per desenvolupar nous productes que satisfacin totes les necessitats de protecció de les mans, en un mercat que registra necessitats canviants i altres emergents ".

El distribuïdor exclusiu de Showa Best per a la península ibèrica (Espanya i Portugal) és Tomàs Boder, fabricant espanyol de guants especialitzat en oferir solucions avançades per a la protecció de la mà.

Els equips de R + D de Showa i Best treballen en equip per desenvolupar nous productes per a la protecció de les mans
Els equips de R + D de Showa i Best treballen en equip per desenvolupar nous productes per a la protecció de les mans.

Empreses o entitats relacionades

Tomás Bodero, S.A. - TB Group

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Seguridad

    17/09/2024

  • Newsletter Seguridad

    10/09/2024

Enllaços destacats

Closerstill Media

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis