Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Bequinor organiza una nueva jornada práctica Atex bajo el título 'Clasificación de zonas por gases y vapores'

BEQUINOR organitza una nova jornada pràctica Atex sota el títol 'Classificació de zones per gasos i vapors'

30/03/2009

30 març 2009

La classificació dels emplaçaments perillosos per gasos o vapors es fa utilitzant la Norma EN 60079-10, classificació d'emplaçaments perillosos, però la seva aplicació presenta moltes dificultats en la pràctica, ja que la norma parteix del supòsit que es coneixen una sèrie de dades (taxa i grau d'escapament, grau de ventilació, eficàcia de la ventilació, forma del núvol explosiva, etc.) que sovint ofereixen seriosos dubtes. La norma tampoc dóna cap criteri sobre la forma de l'atmosfera explosiva o de la distància perillosa màxima des del punt de fuga.

Per aquest motiu l'Associació Nacional de Normalització de Béns d'Equip i Seguretat Industrial ( BEQUINOR ) organitzarà el proper 27 d'abril a l'Hotel Wellington de Madrid un seminari que pretén ajudar a entendre clarament els criteris exposats a la Guia d'aplicació de la norma EN 60079-10 - per classificació d'emplaçaments perillosos per gasos i vapors (Informe UNE 202007 IN) ia aplicar-los amb facilitat, i també completar les mancances de la norma.

El seminari està dirigit a usuaris que puguin tenir una atmosfera Atex als seus locals o recintes, projectistes d'instal • lacions que puguin estar en o generar un atmosfera Atex, responsables de manteniment; responsables de prevenció de riscos laborals, i responsables de serveis de prevenció.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Seguridad

    17/09/2024

  • Newsletter Seguridad

    10/09/2024

Enllaços destacats

Closerstill Media

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis