Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Calzados Robusta presenta dos nuevas gamas y más de una decena de novedades en Sicur 2008

Calçats Robusta presenta dues noves gammes i més d'una desena de novetats en Sicur 2008

10/03/2008

10 març 2008

Durant els quatre dies que va durar el Saló Internacional de la Seguretat, Sicur 2008, Calçats Robusta presentar les seves novetats per aquest any que s'inclouen en el seu catàleg de calçats de seguretat. De la mateixa manera, ha posat èmfasi en la relació de cooperació que duu a terme amb la Fundació Atapuerca, de la qual és patrocinadora, i reforçar la seva imatge de calçat científic (Scientific Footwear) i la seva constant evolució com a empresa.
Imagen
La presència de Robusta a Sicur es va materialitzar en un estand de 315 metres quadrats, dividit en diversos espais dedicats a diferents camps de treball. Tots ells ordenats en diversos racons expositius on es van presentar les novetats de cada sector: industrial, alimentació, policia, medi ambient i forestal, anatòmics, etc.
Un dels racons va ser el dedicat al sector industrial, amb 54 models especialitzats que van servir per mostrar l'evolució de calçats Robusta al llarg dels seus vuit anys de vida i com ha arribat a convertir-se en el calçat científic (Scientific Footwear) el seu senyal d' identitat. Entre altres coses va mostrar alguns dels seus primers models, com el primer prototip del Cerezo, o com la gamma ultralleugera és una evolució de la gamma industrial, per exemple.
Però sens dubte, el més impressionant va ser veure l'espai dedicat a la Fundació Atapuerca, amb la qual Calzados Robusta manté un acord de col·laboració. L'estand de Calçats Robusta a Sicur 2008 es va convertir en un improvisat museu paleontològic on es van exposar rèpliques de cranis de l'Homo Antecessor de fa 800.000 anys i l'Homo heidelbergensis de fa 400.000 anys, mandíbules de carnívors i herbívors (en concret d'un linx i un cérvol), i eines utilitzades pels homínids.
Dins de les novetats, Calçats Robusta presentar la seva nova gamma de Integrals, una línia més moderna dirigida als autònoms, que es compon d'una sabata, el model Kaki, i la bota Yuca. Aquests models estan elaborats amb materials transpirables i impermeables, inclouen plantilla antiperforació i reforç en puntera. I una línia forestal. La gamma de medi ambient i forestal està composta per vuit models amb puntera reforçada i sistema ADE System que aporten al calçat lleugeresa i comoditat. Alguns d'aquests models són el Campanya, el GTX-Junco i la bota serra mecànica, que extrema la protecció a la puntera, turmell i empenya.
D'altra banda, la gamma d'alimentació es completa amb el model Col S2 i S3, sabata blanc de licra rentable, i un model especial per a congelats, el Congelator, elaborada amb Gore-Tex i altament resistent a les baixes temperatures. També hi va haver sorpreses per al sector de Policia i Cossos de Seguretat amb dos models nous: el GTX-Àgata i el GTX-Azabache.
Imagen
En la major fira internacional de Seguretat no podien faltar les col·leccions especials de Calçats Robusta per a riscos específics. Així vam poder conèixer la seva col·lecció "descàrregues electrostàtiques", dissenyada per a sectors d'alt risc com refineries, estacions de servei i electrònica, i la seva col·lecció Metatarsal que inclou un sistema innovador que aporta protecció, comoditat i ergonomia a la zona del empenya (models Metaergonomic, Mango i Sauco).
A més, Robusta reivindicar el calçat Gore-Tex com una eina de seguretat també apta per a l'estiu. Els seus nous models com el Serval o el GTX Stand Marró afavoreixen la transpiració del calçat deixant que entre l'aire i s'evapori la humitat i mantenint el peu sec per molt temps.
Com a novetat Robusta reservar un racó de l'estand dedicat a la dona treballadora. Hi trobem models adaptats a la fisiologia del peu femení amb talles des de la 35-36, demostrant la preocupació de Calçats Robusta per la protecció laboral de les dones. Entre aquests models es troben el Cerezo S2, el Dascilus, el Arpón, el Ginebre o el Salpa, que tracten de cobrir les diferents àrees de treball.
Un dels sectors que té el major percentatge de dones treballadores és el de l'hostaleria i restauració, un col·lectiu en el qual Robusta centrarà la seva atenció aquest any. L'empresa de calçat Rioja participarà com Forquilla d'Or (màxima categoria de patrocini) en la propera Assemblea Nacional de Cuiners Euro-Toques 2008. La cita tindrà lloc a Logronyo els dies 7 i 8 d'abril, i en ella, es donaran cita més de 150 cuiners de tot l'Estat, alguns de la talla de Juan Mari Arzak, Pedro Subijana i Sergi Arola, que debatran sobre aspectes relacionats amb el sector. Robusta finança l'Assemblea Euro-Tocs i aporta 50 parells del model de calçat anatòmic Carme 39 per als primers cuiners inscrits.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Seguridad

    17/09/2024

  • Newsletter Seguridad

    10/09/2024

Enllaços destacats

Closerstill Media

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis