Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a España será líder europeo en inversión en I+D+i en 2012

Espanya serà líder europeu en inversió en R + D + i el 2012

17/01/2008
La Plataforma Tecnològica Espanyola de Seguretat Industrial (pessimisme) ha assenyalat que en els últims quatre anys la inversió espanyola en R + D + i ha crescut exponencialment, reduint considerablement la distància amb les xifres de la Unió Europea. De fet, les estadístiques i el nombre de projectes posats en marxa indiquen que abans del 2012 Espanya se situarà al capdavant de les llistes europees en aquest àmbit.
Antonio Moreno, President de la pessimisme, ha assegurat que en els últims anys la indústria espanyola ha fet un esforç important per potenciar aquest camp i assolir el nivell europeu. "En els últims quatre anys el pressupost governamental en el camp de R + D + i ha crescut dues vegades i mitja respecte al de 2004. A més, en paral·lel, la inversió de la iniciativa privada també s'ha incrementat considerablement, fins al punt que el diferencial amb la Unió Europea s'ha reduït significativament ".
El 2006 es va viure la major inversió en R + D + i des de 1998, la xifra aconseguida va superar els 11.800 milions d'euros, fet que suposa un increment d'un 16 per cent respecte a 2005. Aquests resultats es deuen en gran mesura a la millora econòmica de les empreses privades, que van augmentar les seves inversions un 20 per cent arribant als 6.557.000 d'euros. D'aquesta manera, Espanya el 2006 va invertir un 1,20 per cent del PIB en R + D + i, reduint la distància amb la UE, on la despesa és del 1,83 per cent.
A més, està previst que a partir d'aquest any, les inversions en R + D + i del Govern i les comunitats autònomes augmentin anualment un 16 per cent amb l'objectiu d'arribar a una despesa del 2,2 per cent del PIB el 2011.
Com ha comentat Antonio Moreno "encara que comptem amb xifres optimistes en la inversió en R + D + I, cal que les empreses continuïn esforçant-se a aquest terreny per intentar arribar a una posició rellevant a nivell comunitari. Sent realista, considero que per al 2012 Espanya pot haver arribat i fins i tot superat els indicadors mitjans de la Unió Europea en aquest camp ".

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Seguridad

    17/09/2024

  • Newsletter Seguridad

    10/09/2024

Enllaços destacats

Closerstill Media

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis