Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Un paso más en la gestión de emergencias y comunicaciones
Fedetec presenta dos nous productes

Un pas més en la gestió d'emergències i comunicacions

Redacció Interempreses16/01/2008
Des de 1992, Fedetec, empresa espanyola d'Enginyeria de Telecomunicacions, desenvolupa i subministra solucions pròpies integrals claus en mà per a centres de control de comunicacions i d'emergències, en les àrees de seguretat pública, transports, sanitat, utilities i indústria.
Les solucions de Fedetec estan especialitzades en aplicacions i sistemes per a centres de control amb integració de comunicacions, despatx i cartografia.

pocketGEMYC és la solució que aporta Fedetec per a l'accés a les dades fora del centre de control i una de les seves avantatges és que pot ser suport de múltiples interfícies de comunicació (WiFi, GPRS, UMTS, Tetra, ...)

La solució pocketGEMYC s'instal sobre un dispositiu PDA que el personal desplaçat (policia, bombers, protecció civil, ambulàncies, etc.) Pot portar amb si, tant si es trasllada a peu com en vehicles.

touchGEMYC és el nou tàctil de Fedetec per a la gestió de les comunicacions al Centre de Control. Donat el seu nou aspecte simplificat els operadors poden manejar d'una manera fàcil i intuïtiva els sistemes de telefonia, ràdio convencional, Tetra i Tetrapol.

La pantalla tàctil touchGEMYC s'integra amb el sistema Gemyc, gestió d'emergències i comunicacions, facilitant l'atenció telefònica i el despatx de ràdio i es coordina amb la gestió d'emergències i l'aplicació de cartografia.

La principal funcionalitat de touchGEMYC és que estalvia molt de temps als operadors en la resolució dels incidents al centre de control on el temps de resposta és crític, com en el cas de la Policia, 112, Bombers, Sanitat, etc ...

pocketGEMYC
pocketGEMYC.
touchGEMYC
touchGEMYC.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Seguridad

    17/09/2024

  • Newsletter Seguridad

    10/09/2024

Enllaços destacats

Closerstill Media

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis