Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a CCTV Center presenta soluciones para el sector de la seguridad y videovigilancia.
Tots els productes estan instal·lats i funcionant

CCTV Center presenta solucions per al sector de la seguretat i videovigilància.

Redacció Interempreses16/01/2008
CCTV Center disposa d'estand propi en Sicur 2008 en la qual presenta diverses novetats per al sector de seguretat i videovigilància. Tots els productes estan instal·lats i funcionant a ple rendiment a l'estand de CCTV Center situat al pavelló 10, estand 10D09.
Cambres megapíxel Arecont
Cambres megapíxel Arecont.
Imagen

Les novetats que presenta són les següents:

  • Sistemes de fibra plàstica de Luceat, fabricant de transmissors en fibra plàstica d'Europa. Aquest tipus de solucions comença a prendre avantatge sobre el cable coaxial i la fibra òptica, especialment per a aplicacions de videovigilància. Entre els seus principals avantatges destaquen la seva immunitat total a les interferències garantint imatges fluides i d'alta qualitat (sobretot en sistemes de vídeo per IP), la resistència del cable enfront cops, vibracions i humitats, la seva fàcil i ràpida instal lació i el seu reduït cost pel que fa a la fibra en sílice.
  • Sistemes i gravadors Center. Marca que destaca per la seva àmplia gamma de videogravadors digitals amb models capaços d'adaptar-se qualsevol tipus d'instal·lacions des dels més bàsics de 4 canals fins a equips de 16 canals d'altes prestacions per a les aplicacions més exigents. Juntament amb els gravadors també es mostren les últimes versions del teclat de control, el programari d'administració remota i els doms motoritzats per a exterior.
  • Cambres megapíxel Arecont. Seguint amb la seva aposta per la innovació, hi ha un lloc destacat per les càmeres IP megapíxel de Arecont, especialitzat en sistemes de videovigilància d'alta definició amb models de 1.3M, 2M, 3M, 5M i càmeres de 180 º i 360 º de 8 megapíxel que permeten obtenir imatges d'alta resolució amb una qualitat i versatilitat molt més gran que les càmeres IP tradicionals.
  • Una altra de les apostes importants presents en l'estand són els sistemes IP de Sony i els software de gestió i visualització de càmeres Milestone integrats amb les principals marques del sector. Els assistents podran comprovar les avançades prestacions de l'última versió del XProtect Enterprise així com la seva integració amb altres equips com els videogravadors digitals VR-N900 i VR-N1600 de JVC.
  • De American Dynamics es pot veure el seu mini-domo Discover, l'última versió de la seva càmera domo Speed Ultra VIII i la seva videogravador digital Intellex Ultra, un equip d'última generació completament integrat amb els sistemes d'anàlisi de vídeo Mate Intelligent Vídeo el catàleg de productes d'anàlisi de vídeo intel ligent i respecte de persones també es pot veure de prop a l'estand de CCTV Center.
  • Juntament amb els seus potents equips analògics Panasonic aprofita l'oportunitat per presentar els seus últims models de càmeres, gravadors i servidors de la seva gamma I-Pro especialitzada en sistemes IP.
  • A més de les principals novetats per videovigilància, CCTV Center mostra els equips de captura de matrícules d'Imagina Visió Artificial, altament especialitzats en gestió de trànsit i aparcaments, i els sistemes de control d'accessos Paxton Access. Aquest reconegut fabricant britànic amplia la seva gamma de lectors amb el seu model Marí pensat per aplicacions amb condicions ambientals especialment adverses i el seu lector compacte Easyprox que reuneix manovella i lector en un mateix suport. També millora les prestacions dels seus sistemes ja existents amb models de lector de major abast.
Sistemes i gravadors Center
Sistemes i gravadors Center.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Seguridad

    17/09/2024

  • Newsletter Seguridad

    10/09/2024

Enllaços destacats

Closerstill Media

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis