Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Bequinor organiza una jornada técnica Atex I en Madrid

BEQUINOR organitza una jornada tècnica Atex I a Madrid

10/01/2008

10 gener 2008

BEQUINOR - Associació Nacional de Normalització de Béns d'Equip i Seguretat Industrial prepara per al pròxim 12 de febrer una jornada tècnica Atex I sobre metodologia per a la classificació de zones amb risc d'incendi i explosió, on es tractaran les diferents normes UNE, reglaments i guies tècniques de classificació de zones amb nombrosos exemples pràctics, i es mostrarà un exemple del document de protecció contra explosions.
Segons la ITC, 29 instal·lacions en locals amb risc d'incendi i explosió del nou reglament de baixa tensió RD 842/2003 es fa necessari el definir àrees o zones amb risc d'incendi i explosió. També segons el RD 681/2003, de 12 de juny, sobre la protecció de la salut i la seguretat dels treballadors exposats als riscos derivats d'atmosferes explosives en el lloc de treball (Atex 137), cal que l'empresari adopti mesures de protecció laboral que consisteixen en definir les àrees o zones amb risc d'incendi o explosió. La metodologia per a la classificació de zones que s'ha de seguir segons el REBT és la indicada en normes UNE 60079-10 i UNE-EN 61241-10. No obstant això, la falta de concreció d'aquestes normes complica la tasca de la classificació de zones. Per pal·liar aquesta falta de concreció d'aquestes normes en aquest curs s'analitzaran normes internacionals de reconegut prestigi, com la Guia 1931-1935 del CEI (Comitè Electrotècnic Italià) la qual facilita la tasca de classificació de zones.
Mitjançant aquesta jornada s'aconseguirà, amb nombrosos exemples pràctics, analitzar el mètode més apropiat en cada cas per a realitzar una correcta classificació de zones amb risc d'incendi i explosió a causa tant a gasos o vapors inflamables com a pols combustibles.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Seguridad

    17/09/2024

  • Newsletter Seguridad

    10/09/2024

Enllaços destacats

Closerstill Media

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis