Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Triple certificación para el Grupo SPIE Ibérica

Triple certificació per al Grup SPIE Ibèrica

29/10/2007

29 octubre 2007

L'entitat certificadora DNV (Det Norske Veritas) ha fet lliurament dels certificats ISO 9001, ISO 14001 i OHSAS sobre la gestió de la salut i seguretat en el treball, al Grup SPIE Ibèrica , una empresa que proporciona serveis de manteniment, enginyeria i explicació tècnica en els sectors elèctric i mecànic.

Aquesta entrega es va celebrar el passat 14 de setembre a les oficines centrals que el Grup SPIE Ibèrica té a la localitat de l'Hospitalet del Llobregat.

En el lliurament dels certificats, van estar presents per part de DNV, l'auditor cap Xavier Pou i la Comercial Responsable de l'Àrea, María Teresa Riera. Mentre que el director general i el responsable del departament de Prevenció de Grup SPIE Ibèrica, Juan Carlos Rodenas i Enric Grau respectivament, van estar presents per part del grup gal.

Amb 585 empleats a Espanya i una facturació de 53 milions d'euros, el Grup SPIE Ibèrica té l'ambició de "confirmar a Espanya a llarg termini" a través d '"una estratègia basada en la sostenibilitat". Per Enric Grau, "la certificació suposa mostrar a tots els nostres clients i proveïdors que la gestió de la nostra empresa està enfocada a la millora contínua i al més escrupolós respecte dels drets de les persones i del medi ambient", i considera "molt important" per això que una empresa de l'experiència de DNV hagi estat l'encarregada de dur a terme els processos d'auditories. A més, Grau considera que aquesta certificació afavoreix el treball i la planificació dins del Grup SPIE Ibèrica, en oferir un element de guia i millora de molts processos interns.

Per la seva banda Xavier Pou, Auditor Cap de DNV, va ressaltar la importància d'un Sistema de Gestió Ambiental Global a les empreses com a factor de planificació i canvi i com a element diferenciador d'empreses compromeses amb el medi ambient.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades