Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Trafic 2007 refuerza su internacionalidad

Trafic 2007 reforça la seva internacionalitat

15/10/2007
Empreses, professionals i representants de les administracions públiques relacionats amb el sector de la seguretat viària i l'equipament per a carreteres van celebrar la seva cita biennal a la fira Trafic 2007 , que va tenir lloc a la Fira de Madrid del 2 al 5 d'octubre. El certamen, que va ser inaugurat pel director general de Trànsit, Pere Navarro, ha registrat un important creixement en tots els seus paràmetres (participació empresarial, afluència de visitants, superfície expositiva, repercussió mediàtica ...), reafirmant la seva posició com la plataforma més adequada i eficaç per a la difusió de la imatge i interessos d'aquesta indústria a escala internacional.
En la seva desena convocatòria, el Saló Internacional de la Seguretat Viària i l'Equipament per Carreteres, organitzat per IFEMA i promogut per la Direcció General de Trànsit (DGT) i la Direcció General de Carreteres (DGC), ha rebut 5.414 visitants professionals, xifra que representa un increment del 11 per cent respecte a l'afluència registrada en l'edició de 2005. Significatiu ha estat l'augment en el nombre de visitants estrangers, que ha crescut un 30 per cent, fins a arribar als 485 professionals procedents de 46 països. Els més nombrosos han estat els visitants de Portugal, seguits dels italians, francesos i lituans.

Creixen els visitants d'altres comunitats autònomes

Pel que fa als professionals nacionals, que han totalitzat 4.929 visitants (un 9,1 per cent més), els madrilenys segueixen sent els visitants majoritaris, encara que es detecta un increment general en el nombre de professionals procedents de la resta de comunitats autònomes, destacant per volum els originaris de València, Catalunya, Castella i Lleó i Andalusia.
Pel que fa als sectors professionals, Trafic 2007 ha comptat amb la presència de professionals pertanyents a totes les àrees d'interès, destacant en nombre els visitants relacionats amb senyalització horitzontal (el 12,34 per cent), variable (12,14 per cent) i vertical (11,34 per cent). Els professionals vinculats amb la gestió i equipament d'aparcaments representar el 9,32 per cent, percentatge molt similar al dels visitants interessats en abalisaments (el 9,30 per cent). Per la seva banda, els elements de contenció de vehicles van atreure al 8,71 per cent dels visitants, els equipaments per a vehicles de vigilància al 8,24 per cent, els sistemes de cobrament i peatge al 6,81 per cent, els sistemes intel ligents de transport al 6,12 per cent, l'enllumenat públic al 5,69 per cent, els vehicles de vigilància al 4,28 per cent, les diferents associacions i organismes sectorials al 3,23 per cent i la premsa especialitzada al 2,49 per cent.
El visitant de Trafic ha tingut l'oportunitat d'assistir a diferents trobades professionals, com la jornada tècnica "Mobilitat Urbana, Mobilitat Humana", organitzada per l'Ajuntament de Madrid i en què representants d'aquesta i altres ciutats espanyoles i europees van exposar les seves diferents experiències sobre la necessitat de gestionar no només la mobilitat dels vehicles, sinó també dels ciutadans.
Per la seva banda, el passat, present i futur dels semàfors leds i l'aplicació de les eines de planificació i simulació per al trànsit urbà van ser alguns dels temes analitzats en la trobada sobre "Eines per al trànsit urbà", organitzat per ITS Espanya i AIMP.
Imagen
foto

Empreses o entitats relacionades

Trafic - IFEMA

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades