Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a La plataforma Pesi adelanta sus líneas de actuación para el próximo año

La plataforma pessimisme avança les seves línies d'actuació per al proper any

02/10/2007

2 octubre 2007

L'Institut Nacional de Seguretat i Higiene en el Treball ha donat acollida a l'Assemblea General de la Plataforma Tecnològica Espanyola de Seguretat Industrial. La pessimisme neix amb la idea d'aconseguir una visió global i integradora de la seguretat industrial nacional, que permeti planificar, promoure i impulsar les activitats de recerca, desenvolupament tecnològic i innovació (R + D + I) per aconseguir així el creixement, la competitivitat i la sostenibilitat necessaris en una indústria segura.
Sota aquests objectius, l'1 d'octubre s'ha celebrat a Caixa Fòrum una jornada de Presentació Institucional de la Plataforma Tecnològica en la qual participaran alts càrrecs de cinc Ministeris que col·laboren actualment en els treballs de la Plataforma, representants de la Comissió Europea i altres personalitats relacionades amb els temes d'R + D + I i Seguretat Industrial.
La Plataforma Tecnològica Espanyola de Seguretat Industrial aposta per convertir-se en un clar referent per a la indústria a través dels seus programes d'investigació i desenvolupament tecnològic, la seva agenda estratègica de recerca, la seva estructura de gestió i el seu desplegament operacional.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades