Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Calzados Paredes lanza una colección de verano en sus gamas de prendas para el trabajo

Calçats Parets llança una col·lecció d'estiu en les seves gammes de peces per al treball

13/07/2007

13 juliol 2007

Amb l'arribada dels mesos d'estiu, Calçats Parets llança la seva col·lecció estival per ajudar a que el treball en els dies de calor sigui més suportable. Per aconseguir-ho, la signatura alacantina proposa teixits molt més lleugers i transpirables, sempre combinats amb els últims avenços en tèxtil. Aquestes peces de treball es caracteritzen per la seva funcionalitat i disseny molt esportiu, en una aposta per acostar la moda a l'àmbit laboral. A més, la diversitat de colors i talles en les que estan disponibles (des de la S fins la XXL) les fan apropiades tant per a homes com per dones. Es tracta de peces amb un estil molt casual, que permeten el seu ús dins i fora de la feina.
Destaquen els models de samarretes "Mino" i "Manen", molt esportives i disponibles en màniga curta i sense màniga, respectivament. Per la seva banda, les camises "Shonin" ofereixen una sèrie de prestacions que les fan idònies per al seu ús en entorns laborals. Els seus nombrosos butxaques amb tancaments de cremallera o velcro la fan molt pràctica i funcional. A més, ofereixen una textura molt suau, sedosa a l'interior i esmerilada a l'exterior. Totes aquestes peces tenen l'avançada tecnologia "High-Dry 30/35", consistent en una combinació de fibres hidrofíliques i hidròfugues. Gràcies a aquesta innovadora composició s'aconsegueix un 30 per cent menys de suor i un assecat un 35 per cent més ràpid.
L'oferta tèxtil de Parets s'amplia amb els pantalons curts "Rona II", fabricats amb una composició 100 per cent cotó. Compten amb amplis butxaques amb plec i costures reforçades que els fan molt resistents. Disponibles en diversos colors i talles que abasten des de la S a la XXL.

Empreses o entitats relacionades

Paredes Seguridad

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Seguridad

    17/09/2024

  • Newsletter Seguridad

    10/09/2024

Enllaços destacats

Closerstill Media

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis