Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Zebra Technologies presenta la nueva impresora portátil QLn para el sector sanitario

Zebra Technologies presenta la nova impressora portàtil QLn per al sector sanitari

02/06/2014

2 de juny de 2014

Impressora portàtil QLn
Impressora portàtil QLn.

Zebra Technologies Corporation, pionera mundial en productes i solucions que proporcionen visibilitat en temps real a pacients, metges i personal, ha anunciat canvis en la seva gamma de productes sanitaris, incluída la seva solució mòbil de recollida de mostres. La inclusió de la Sèrie Sanitària QLn ampliarà les capacitats de les actuals impressores mòbils QLn220 i QLn320, que garanteixen la seguretat del pacient i redueixen el risc d'un etiquetatge incorrecte de les mostres recollides.

Totes les solucions mòbils de recollida de mostres de Zebra han estat desenvolupades seguint la visió dels líders d'aquesta àrea per així pal·liar els punts febles de la indústria, millorar la seguretat del pacient i l'eficiència als centres sanitaris. Les impressores sanitàries mòbils QLn són una part de la Solució Integral de Salut de Zebra que inclou programari, consumibles i serveis. Aquests dispositius permeten imprimir etiquetes de color IQ de manera instantània, avantatge que fa possible que el personal mèdic etiqueti les mostres al costat del llit del propi pacient, reduint d'aquesta manera el risc d'un etiquetatge incorrecte i millorant la seguretat del pacient.

Les noves solucions inclouen l'entorn Link-US, que compta amb un kit de desenvolupament de programari multiplataforma (SDK) i permet als hospitals ser compatibles amb una gran varietat de sistemes operatius i dispositius mòbils. Aquestes solucions també compten amb plàstics desinfectants amb els quals els professionals poden netejar fàcilment la impressora després de cada ús i així reduir el risc de gèrmens i altres agents potencialment infecciosos.

“La prioritat en dissenyar les impressores sanitàries mòbils QLn va ser ajudar als nostres clients a aconseguir una seguretat total per als seus pacients. Aquesta Sèrie és l'única solució d'impressió mòbil que de debò proporciona al personal clínic la capacitat de netejar el dispositiu després de cada ús d'una forma segura i adequada”, comenta Andy Tippet, manager del sector Sanitari a Amèrica de Zebra Technologies. “En Zebra volem ajudar a millorar l'atenció mèdica per als pacients i els treballadors desenvolupant productes i solucions que milloren l'experiència dels pacients i augmenten l'eficiència dels hospitals”.

Els errors en la identificació de mostres d'espècimens han portat a desenes de problemes anuals. Per això és tan important que la Sèrie QLn permeti utilitzar etiquetes de colors, doncs són més fàcils d'identificar i fan possible una organització més ràpida i segura. Juntament amb els seus estàndards de desinfecció integral i l'experiència de connectivitat que proporcionen, aquestes impressores cobreixen les necessitats actuals del sector sanitari.

“Les Solucions Sanitàries QLn compten amb una interfície d'usuari actualitzada que permet una interacció més fàcil entre els metges i, a través de les funcions del Profile Manager de Link-US, fa possible gestionar les impressores d'una manera senzilla, alguna cosa molt útil per a un hospital tant si compta amb cinc o amb cinc mil impressores. A causa que les nostres solucions són fàcils d'usar i administrar, els metges tenen més temps per centrar-se en el que és més important, les necessitats dels pacients”, va afegir Tippet.

Comentaris de l'article/notícia

Nou comentari

Atenció

Los comentarios son la opinión de los usuarios y no la del portal. No se admiten comentarios insultantes, racistas o contrarios a las leyes vigentes. No se publicarán comentarios que no tengan relación con la noticia/artículo, o que no cumplan con el Aviso legal y la Política de Protección de Datos.

Advertencias Legales e Información básica sobre Protección de Datos Personales:
Responsable del Tratamiento de sus datos Personales: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Gestionar el contacto con Ud. Conservación: Conservaremos sus datos mientras dure la relación con Ud., seguidamente se guardarán, debidamente bloqueados. Derechos: Puede ejercer los derechos de acceso, rectificación, supresión y portabilidad y los de limitación u oposición al tratamiento, y contactar con el DPD por medio de lopd@interempresas.net. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar una reclamación ante la AEPD.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Seguridad

    17/09/2024

  • Newsletter Seguridad

    10/09/2024

Enllaços destacats

Closerstill Media

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis