Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Aplicaciones complejas de lectura de códigos
Velocitat, resolució i ampli codi de visió són les característiques principals del Lector65x

Aplicacions complexes de lectura de codis

Redacció Interempresas26/03/2014

Lector65x és la nova família de lectors de codis basats en càmera que Sick ofereix com un producte de rendiment insuperable per a tasques de lectura de codis complexes. Aplicacions on l'altura d'objectes i distància de lectura són variables, on existeixin grans camps de visió en lectura de codis 1D i 2D en posicions aleatòries, on hi hagi transportadors d'alta velocitat... són les aplicacions en què el sistema Lector65x dóna el millor de si. Gràcies al seu enfocament dinàmic, camp de visió amb “gran angular” i càmera d'alta resolució, juntament amb l'enregistrament i decodificación ràpida d'imatges en sèrie aconseguim els resultats mes optimos de lectura. El Lector65x també inclou nombroses opcions de bus de camp i funcions d'anàlisis exhaustives.

El lector de codis Lector65x està disponible en dues versions diferents segons el tipus d'enfocament que utilitza. La versió ‘Flex’ i la versió ‘Dynamic Focus’. La versió ‘Flex’ és una solució eficaç des del punt de vista tècnic i econòmic amb il·luminació i lents seleccionables individualment, oferint una solució viable per a qualsevol tipus d'aplicació. Però és la versió ‘Dynamic Focus’ la que converteix al Lector65x en una gran innovació al mercat dels lectors de codis basats en càmera. Aquest últim és capaç d'adaptar de forma òptima la posició d'enfocament a la distància de lectura i l'altura de l'objecte en fraccions de segon. D'aquesta forma el lector sempre obté una imatge nítida del codi gràcies a una posició d'enfocament sempre correcta.

Lector65x de Sick
Lector65x de Sick.

Camp de visió, resolució i velocitat: qualitats destacades dels lectors de codis Lector65x

Tant la versió ‘Flex’ com la versió ‘Dynamic Focus’ de Lector65x compten amb unitats de captura d'imatges amb una resolució de dues o quatre megapíxeles. Aquesta última permet identificar de forma fiable codis 1D comuns amb línies de 0,35 mm d'ample en un camp de lectura de gairebé 500 mm x 500 mm. Amb independència de si es tracta de codis de barres, Datamatrix, MaxiCode o QR, els seus algorismes de decodificación intel·ligents garanteixen la lectura i processament de codis amb poc contrast o fins i tot danyats. La configuració d'arcs de lectura flexibles i modulars és encara més senzilla gràcies a la variant ‘Lector 654 Dynamic Focus for Systems’. Existeix l'opció de connectar diversos lectors de codis amb un sol cable per dispositiu. El client pot ampliar el sistema càmera a càmera, adaptant-ho de forma òptima a l'amplària de la cinta transportadora i el seu corresponent camp de visió.

Funcionament senzill

La integració del lector de codis Lector65x és molt senzilla i no és necessari un desemborsament significatiu ni pràcticament formació. Els lectors de codis disposen d'interfícies seriï, I/S, USB, CA i busos de camp Ethernet, TCP/IP i Ethernet/IP, incloent blocs de funció. Altres busos de camp, com Profibus i Profinet, estan disponibles com a mòduls de connexió. Els botons de funció i la configuració automàtica agiliten la instal·lació, mentre que un làser integrat facilita l'alineació. Gràcies a uns senyals acústics i lluminoses durant la implementació, es facilita l'engegada del dispositiu. L'equip també permet recopilar imatges i dades de lectura per avaluar-los i utilitzar-los per generar estadístiques i obtenir tendències.

Dissenyat per a la logística i l'automatització industrial

L'àmbit d'aplicació típic dels lectors de codis Lector65x són els processos de classificació automàtica en intralogística. Els processos de manipulació i classificació manuals també poden automatitzar-se parcialment amb Lector65x. És en l'automatització industrial on aquests lectors demostren tot el seu potencial, com per exemple en la identificació de pneumàtics, o el ‘final de línia’ en estacions d'envasament.

Amb la família de lectors de codis basats en càmera Lector65x, Sick completa el seu catàleg de solucions d'identificació ‘IDpro’ i ofereix una àmplia gamma de productes que inclou escáneres làser, càmeres d'exploració de línia, lectors de codis Datamatrix, sistemes RFID i Visió Artificial.

Comentaris de l'article/notícia

Nou comentari

Atenció

Los comentarios son la opinión de los usuarios y no la del portal. No se admiten comentarios insultantes, racistas o contrarios a las leyes vigentes. No se publicarán comentarios que no tengan relación con la noticia/artículo, o que no cumplan con el Aviso legal y la Política de Protección de Datos.

Advertencias Legales e Información básica sobre Protección de Datos Personales:
Responsable del Tratamiento de sus datos Personales: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Gestionar el contacto con Ud. Conservación: Conservaremos sus datos mientras dure la relación con Ud., seguidamente se guardarán, debidamente bloqueados. Derechos: Puede ejercer los derechos de acceso, rectificación, supresión y portabilidad y los de limitación u oposición al tratamiento, y contactar con el DPD por medio de lopd@interempresas.net. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar una reclamación ante la AEPD.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Seguridad

    17/09/2024

  • Newsletter Seguridad

    10/09/2024

Enllaços destacats

Closerstill Media

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis