Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Deinsa presenta sus novedades en Sicur
La distribució intel·ligent d'EPIs: “serveixi's vostè mateix”

Deinsa presenta les seves novetats en Sicur

Redacció Interempresas03/03/2014

Deinsa, empresa especialista en protecció laboral des de 1987, ha estat present en Sicur com una de les empreses més rellevants en el subministrament d'equips de protecció individual (EPI). Deinsa garanteix als seus clients el subministrament de l'equip que millor s'ajusta a les seves necessitats, quan i on convingui, acompanyat a més d'un servei tècnic i professional i un sistema personalitzat de gestió de les comandes.

Dècades d'experiència i recerca avalen el treball de Deinsa, que segueix mantenint-se al capdavant quant al desenvolupament d'innovadores i eficaces formes de gestió, distribució i manteniment dels equips de protecció. L'empresa va aprofitar la fira Sicur celebrada els passats 25, 26, 27 i 38 de febrer en Ifema per presentar les seves novetats més importants.

Una forma única i innovadora de distribució d'equips de protecció: Autobar EPIs

Deinsa va presentar en Sicur una forma única de distribució i repartiment d'Equips de Protecció Individual. Es tracta de l'Autobar EPIs, una màquina expenedora que permet al treballador obtenir de manera ràpida i senzilla l'equip que necessita. Després d'un període d'implantació de 3 mesos, Deinsa i Autobar han engegat 45 màquines expenedores d'EPIs en les factories d'Airbus Illescas i Getafe. Sent a nivell nacional un dels projectes més grans en aquest tipus de solucions. Es tracta d'un sistema senzill i segur:

  • Amb la targeta de vending o la targeta d'empleat, l'usuari sol·licita a la màquina l'EPI que necessita.
  • La màquina envia un missatge al servidor d'Autobar sol·licitant el permís per a l'usuari.
  • El servidor aprova la petició i expèn l'EPI.
  • L'operació queda registrada.
  • L'EPI seleccionat queda llest per ser retirat.

La implantació, engegada i manteniment del sistema es realitza per Autobar i Deinsa de forma coordinada, no suposant per al client treballo extra. A més, aquesta forma de distribució presenta molts beneficis:

  • Disponibilitat 24 hores.
  • Seguiment i registre al moment sobre el repartiment d'EPIs a cada treballador (qui ha adquirit què, quan, etc.)
  • Configuració adhoc de cada mòdul, segons les necessitats i característiques del client.
  • Control del repartiment i eficiència de costos, xifrats en un estalvi del 20%.

Aquest reeixit sistema implantat per Deinsa suposa per al client una millora de l'eficiència, tant en termes econòmics, com en la gestió del temps.

Tot el que es va passar pel Pavelló 6, Stand 6D06 de Sicur va poder comprovar de primera mà com funciona l'Autorbar EPIs...
Tot el que es va passar pel Pavelló 6, Stand 6D06 de Sicur va poder comprovar de primera mà com funciona l'Autorbar EPIs.

Equips de protecció individual atractius i eficaços per al sector forestal

Deinsa ofereix una àmplia gamma d'EPI, entre els quals destaquen les últimes novetats de SIP Protection per al sector forestal: els pantalons per motoserrista i la jaqueta de protecció enfront de factors mecànics que poden causar lesions superficials.

Els pantalons SIP 1SPV proporciona una protecció per motosierra segons la norma EN 381-5- Classe 1 Tipus A. Amb l'elevada protecció i resistència que la peça proporciona, destaca la seva lleugeresa, que s'aconsegueix amb teixits exteriors Pezatec i Pezaflex i amb la utilització d'un inserit de protecció molt lleugera, fet amb fibres Dyneema. El teixit de malla d'alta densitat desenvolupat específicament per a la peça permet expulsar l'excés de calor del cos i impedeix que penetrin en els pantalons serradures o insectes, convertint-ho en uns pantalons idonis per a ús fins i tot en els mesos més calorosos de l'any. Finalment, ha de ressaltar-se el confort que la peça proporciona. Amb el seu ajust reinventat i millorat, perfectament ergonòmic, i afegint elàstics incorporats Pezaflex i butxaques comprimides, el treballador no tindrà impediment per desenvolupar el seu treball de forma còmoda i segura. A més, el tractament amb Teflon HP aporta repelencia a l'aigua i la brutícia, la qual cosa fa la peça idònia per a protecció enfront d'agents externs.

Pantalons SIP 1SPV
Pantalons SIP 1SPV.

La jaqueta de treball SIP 1SKV destaca per la seva ergonomia, lleugeresa i resistència, encara que no protegeix contra els corts de la motosierra. A més, mitjançant el puny de confort ajuda a evitar la filtració de brutícia en les mànigues; el tractament amb Teflon HP proporciona repelencia a l'aigua i brutícia i els reforços Tektor reforcen la resistència a l'aigua en les espatlles, per la qual cosa és una jaqueta ideal en treballs a l'aire lliure. El coll ergonòmic i la ventilació en aixelles i esquena augmenten també el confort de l'usuari, permetent-li desenvolupar el seu treball sense impediments.

Jaqueta de treball SIP 1SKV
Jaqueta de treball SIP 1SKV.

Deinsa dedica especial atenció als equips de protecció pels quals cuiden els boscos, per la qual cosa en el seu stand de Sicur va exposar altres equips de protecció forestal, des de cascos a calçat, passant per vestuari i guants.

Eina pròpia de gestió amb integració a l'ERP del client

En els últims anys, Deinsa ha perfeccionat una eina pròpia personalitzada per a la gestió del subministrament als seus clients i adaptada a la seva Planificació de Recursos Empresarials (ERP) per a l'aprovisionament d'equips de protecció o vestuari laboral. Més del 30% de les comandes que rep Deinsa s'executen ja a través d'aquest sistema, la qual cosa demostra la seva rapidesa i comoditat en la gestió de la compra, afermant el compromís de resposta de la signatura.

Així mateix, les seus amb les quals Deinsa compte en diferents punts de la geografia espanyola, juntament amb la seva plataforma logística, brinden un servei nacional i internacional ràpid i eficient.

Comentaris de l'article/notícia

Nou comentari

Atenció

Los comentarios son la opinión de los usuarios y no la del portal. No se admiten comentarios insultantes, racistas o contrarios a las leyes vigentes. No se publicarán comentarios que no tengan relación con la noticia/artículo, o que no cumplan con el Aviso legal y la Política de Protección de Datos.

Advertencias Legales e Información básica sobre Protección de Datos Personales:
Responsable del Tratamiento de sus datos Personales: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Gestionar el contacto con Ud. Conservación: Conservaremos sus datos mientras dure la relación con Ud., seguidamente se guardarán, debidamente bloqueados. Derechos: Puede ejercer los derechos de acceso, rectificación, supresión y portabilidad y los de limitación u oposición al tratamiento, y contactar con el DPD por medio de lopd@interempresas.net. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar una reclamación ante la AEPD.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Seguridad

    17/09/2024

  • Newsletter Seguridad

    10/09/2024

Enllaços destacats

Closerstill Media

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis