Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Iveco Magirus muestra en Sicur 2014 sus innovaciones para la lucha contra los incendios forestales

Iveco Magirus mostra en Sicur 2014 les seves innovacions per a la lluita contra els incendis forestals

24/02/2014

24 de febrer de 2014

Iveco Magirus, la divisió de vehicles d'extinció d'incendis i protecció civil del grup CNH Industrial, participa amb alguns dels seus models més innovadors en la 19ª edició de Sicur, el Saló Internacional de la Seguretat que se celebra en la Institució Firal de Madrid, Ifema.

El stand d'Iveco Magirus està situat a la zona exterior del recinte, entre els pavellons 5 i 6. Un ampli espai on s'exhibeixen dos dels nous vehicles de la marca que estrenen el nou logo, presentat el passat mes de setembre. El més gran dels models exposats és l'autobomba pesada BRP 3000, construïda sobre un xassís Iveco 4x4 del model Eurocargo i amb carrosseria Magirus Alufire, que inclou els sistemes més avançats per a l'extinció d'incendis forestals o en zones rurals de difícil accés. El vehicle, de 15 tones, equipa un motor Tector de 6 cilindres, que desenvolupa una potència màxima de 300 cavalls a 2.500 rpm amb un parell màxim d'1.050 Nm entre 1.250 i 1.850 rpm. La caixa del canvi és manual de sis velocitats.

La unitat exposada està configurada amb una cabina doble d'alumini i capacitat per a vuit bombers a més del conductor. Incorpora una cisterna interna d'aigua i escuma amb una capacitat de fins a 3.000 litres. La bomba hidràulica permet disposar d'un cabal de fins a 3.000 litres per minut a baixa pressió i 400 litres per minut en alta pressió. Una de les principals característiques d'aquest innovador model és que deixa una capacitat màxima per transportar l'equipament en els set armaris exteriors. A més, el vehicle està dotat amb els últims avanços en matèria de seguretat i ergonomia per als seus ocupants. Munta un pont de llums de prioritat de LED, original de Magirus, en la part superior de la cabina, estreps abatibles amb llum perimetral, que faciliten l'accés a tots els prestatges, punts d'il·luminació per a les zones de treball i bandes d'il·luminació automàtica LED en tots els armaris. La configuració d'aquest model i l'optimització de la fixació elàstica de la cisterna garanteixen la seva mobilitat tot terreny en les millors condicions.

Autobomba 4X4
Autobomba 4X4.

Els visitants podran també veure en primícia un Jeep Wrangler Unlimited Sahara 2.8CRD 4x4, preparat com a vehicle de suport, que es destina al trasllat de personal i eines en operacions d'extinció i rescat. Aquest model té unes dimensions de 4,8 metres de llarg, 1,8 d'ample i 1,9 d'alt i està configurat per a cinc places. Utilitza un motor diésel amb turbo de geometria variable, 4 cilindres en línia i quatre vàlvules per cilindre, amb una potència de 200 cavalls a 3.600 rpm i un parell màxim de 460 Nm entre 1.600 i 2.600 rpm, combinat amb una caixa del canvi automàtica de cinc velocitats.

El stand d'Iveco Magirus en Sicur explica també amb dues carpes en les quals s'informarà àmpliament als visitants de tota la gamma de productes de Magirus, des del potent Dragon, destinat a l'extinció d'incendis en aeroports, fins a les escales telescòpiques, que permeten als bombers accedir als llocs més complicats dels cascos urbans històrics en cas d'emergència.

Sicur és la fira més important del sector a Espanya i el referent en matèria de seguretat pública i privada a nivell mundial. La mostra ofereix una completa perspectiva dels últims avanços tecnològics i solucions en matèria de seguretat, protecció i prevenció i ofereix un ampli programa d'activitats. Se celebra cada dos anys a Madrid i rep a més de 39.000 visitants. En aquesta edició Sicur comptarà amb 1.300 empreses participants, procedents de 25 països.

Empreses o entitats relacionades

Iveco España, S.L.
Sicur - IFEMA

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Seguridad

    17/09/2024

  • Newsletter Seguridad

    10/09/2024

Enllaços destacats

Closerstill Media

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis