Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a 3M inaugura en Madrid su Centro de Innovación para España y Portugal
En la seva ferma aposta pel mercat ibèric

3M inaugura a Madrid el seu Centre d'Innovació per a Espanya i Portugal

Redacció Interempresas19/11/2013

La multinacional 3M ha realitzat una inversió de més de 6 milions d'euros en les seves noves instal·lacions de 3.000 m2, en les quals compta amb un espai de treball col·laboratiu en el qual desenvolupar noves solucions per a les necessitats dels diferents mercats on opera. El centre explica, entre altres àrees innovadores, amb 12 laboratoris de desenvolupament de noves aplicacions. En la seva construcció s'ha emprat la combinació de més de 40 tecnologies 3M que asseguren l'eficiència energètica i el respecte al medi ambient.

3M, la companyia de la innovació, reforça el seu compromís amb la Península Ibèrica amb la inauguració del seu nou Centre d'Innovació a Madrid. Aquest nou espai ratifica el més de mig segle de la companyia a Espanya i Portugal, on actualment compta amb una plantilla de més de 700 treballadors situats en tres ciutats espanyoles (Madrid, Barcelona i Pamplona) i una portuguesa (Lisboa).

Nou Centre d'Innovació per a Espanya i Portugal de 3M
Nou Centre d'Innovació per a Espanya i Portugal de 3M.

En un context com l'actual, la innovació i la millora dels processos productius suposen una solució necessària. Amb aquest projecte, 3M ha volgut apostar pel mercat ibèric i per a això ha invertit 6 milions d'euros en la seva creació. Així, l'avanç tecnològic i la sostenibilitat es presenten com el motor de canvi per afrontar la recuperació econòmica. Aquest nou Centre d'Innovació de 3M per a Espanya i Portugal s'erigeix com una palanca que impulsi el creixement i permeti afrontar el futur amb optimisme.

Amb unes instal·lacions que abasten els 3.000 m2, l'edifici, dissenyat per Julio Touza, s'alça al costat de la seu de 3M Espanya a Madrid, i en ell treballen més de 40 persones altament qualificades en els camps de la tecnologia i la innovació. Amb un disseny funcional, es divideix en quatre plantes que, a més de comptar amb 12 laboratoris i centres d'experimentació, estan equipades amb diferents àrees i instal·lacions dissenyades per a la generació de noves idees. Així, a les sales per a demostracions i formació, s'uneixen espais versàtils per a la celebració d'esdeveniments; una zona específica denominada ‘Back to the Future’, en la qual s'enllaça la història de la companyia amb les seves últimes tecnologies innovadores; l'espai ‘demo’ on el visitant pot experimentar amb les múltiples solucions 3M; el ‘video mapping’; així com la ‘ciutat virtual’ en la qual gràcies a la realitat augmentada es pot comprovar com cada 20 segons estem en contacte amb un producte 3M. Tot això configura la ‘Experiència 3M’.

Es tracta d'un espai d'innovació creat amb la vocació d'impulsar el progrés de la societat espanyola i portuguesa a través del desenvolupament de solucions eficients a necessitats quotidianes. En aquest sentit, la seva missió és donar regna solta a la innovació col·laborativa en un entorn en el qual els professionals de 3M puguin escoltar i entendre les necessitats dels seus clients i consumidors per buscar conjuntament les solucions més eficaces a les mateixes.

Les instal·lacions abasten una superfície propera als 3.000 m2

Les instal·lacions abasten una superfície propera als 3.000 m2.

En aquest sentit, el nou Centre d'Innovació de 3M per a Espanya i Portugal pretén contribuir a la millora de la competitivitat i a l'eficiència de la regió. Per a això, es recolza en l'experiència acumulada en les seves més de 100 anys de trajectòria.

Perquè el procés sigui complet i abast tots els àmbits de la Península Ibèrica, el centre es recolza en un triple compromís. En primer lloc, atendrà les necessitats concretes dels clients i consumidors i, a través de la creativitat, engegarà projectes intel·ligents. D'altra banda, pretén contribuir a la millora dels processos engegats pel sector públic i privat a través d'aplicacions eficaces. De la mateixa manera, atès que un dels principis de 3M és fer més senzilla la vida diària de les persones, facilitarà solucions que permetin l'adaptació de les llars a les exigències de la societat actual.

D'altra banda, el nou Centre d'Innovació de 3M per a Espanya i Portugal exemplifica la clara aposta que la companyia fa per la rendibilitat i la sostenibilitat. Ha estat dissenyat de manera que sigui sostenible tant amb les persones com amb l'entorn, i en la seva construcció s'han emprat més de 40 desenvolupaments de 3M que asseguren l'eficiència energètica i el respecte al medi ambient. Els seus finestrals han estat elaborats amb les làmines de protecció solar de la línia Prestige, que possibilita reduir el guany tèrmic per efecte de la radiació en un 66%, i s'han emprat selladores de baixa emissió de volàtils. Per això, el Centre aspira a aconseguir l'obtenció del certificat LLEGIU Or de l'US Green Building Council (USGBC), que assegura un comportament sostenible a llarg termini.

D'aquesta manera, aquest nou centre d'innovació tecnològica, que se sumeixi als més de 120 centres i 1.000 científics que conformen l'aposta de 3M per la R+D+i a tot el món, pretén contribuir a la creació d'un futur pròsper a través de l'enfortiment d'un entorn adequat.

El nou Centre d'Innovació de 3M per a Espanya i Portugal exemplifica la clara aposta que la companyia fa per la rendibilitat i la sostenibilitat...
El nou Centre d'Innovació de 3M per a Espanya i Portugal exemplifica la clara aposta que la companyia fa per la rendibilitat i la sostenibilitat.

“Ens sentim molt satisfets de poder contribuir amb la inauguració del Centre d'Innovació al creixement econòmic d'Espanya i Portugal. Un mercat que para nosaltres és determinant. A més de donar forma a noves idees i gestionar el coneixement d'una manera intel·ligent i eficaç, aquest espai es presenta com un lloc on la màgia de 3M traspassa les barreres de la teoria i es materialitza en solucions tangibles través del treball en equip, la iniciativa personal i la innovació”, ha assegurat Jorge López, conseller delegat i director general de 3M per a Espanya i Portugal.

Comentaris de l'article/notícia

Nou comentari

Atenció

Los comentarios son la opinión de los usuarios y no la del portal. No se admiten comentarios insultantes, racistas o contrarios a las leyes vigentes. No se publicarán comentarios que no tengan relación con la noticia/artículo, o que no cumplan con el Aviso legal y la Política de Protección de Datos.

Advertencias Legales e Información básica sobre Protección de Datos Personales:
Responsable del Tratamiento de sus datos Personales: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Gestionar el contacto con Ud. Conservación: Conservaremos sus datos mientras dure la relación con Ud., seguidamente se guardarán, debidamente bloqueados. Derechos: Puede ejercer los derechos de acceso, rectificación, supresión y portabilidad y los de limitación u oposición al tratamiento, y contactar con el DPD por medio de lopd@interempresas.net. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar una reclamación ante la AEPD.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Seguridad

    17/09/2024

  • Newsletter Seguridad

    10/09/2024

Enllaços destacats

Closerstill Media

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis