Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Pelco by Schneider Electric lanza la nueva serie de cámaras de seguridad Sarix IL10

Pelco by Schneider Electric llança la nova sèrie de càmeres de seguretat Sarix IL10

24/10/2013

24 d'octubre de 2013

La sèrie Sarix IL10 es compon de càmeres d'alta definició, rendibles i basades a la tecnologia IP...
La sèrie Sarix IL10 es compon de càmeres d'alta definició, rendibles i basades a la tecnologia IP, dissenyades para gairebé totes les aplicacions de vídeo fix de seguretat en interiors.

Schneider Electric, especialista global en gestió de l'energia i punter en eficiència energètica, ha llançat les càmeres mini box i micro dom de la sèrie Sarix IL10, una nova gamma de càmeres de seguretat concebudes per donar resposta a les necessitats en matèria de seguretat de petites i mitges empreses. Aquests models, les càmeres box d'interior IL10-BA Sarix IL10 (24 Vac) i IL10-BP Sarix IL10 (PoE) i les càmeres d'interior micro dom IL10-DÓNA Sarix IL10 (24 Vac) i IL10-DP Sarix IL10 (PoE), són els primers d'una gamma de més de 50 càmeres Sarix IP fixes que Pelco by Schneider Electric està llançant aquest any.

La sèrie Sarix IL10 es compon de càmeres d'alta definició, rendibles i basades a la tecnologia IP, dissenyades para gairebé totes les aplicacions de vídeo fix de seguretat en interiors. Les càmeres produeixen imatges d'alta qualitat, color de vídeo HD i contenen un sistema integrat de lent de longitud focal fixa que permet una instal·lació ràpida i fàcil. Els models de càmera box ofereixen una flexibilitat de muntatge únic, i els models de micro dom inclouen com complemento suports de sostre.

Entre els seus principals beneficis destaca la gestió de l'energia intel·ligent que elimina la necessitat de fonts d'alimentació independents i cables mitjançant switches de xarxa habilitats per PoE o amb injectors PoE. D'altra banda, el navegador web estàndard permet una configuració i administració remota fàcil. Així, els controls estan optimitzats per configurar la càmera de manera fàcil amb un sol pas, incloent la configuració del color, l'exposició, el control de parpelleig, i la transmissió. Sarix IL10 ofereix la possibilitat de realitzar captures d'imatges JPEG en directe, que permeten la presa d'una escena per documentar, posicionar o marcar d'una manera senzilla un esdeveniment. D'altra banda, les càmeres poden suportar streams de vídeo simultanis comprimits en format H.264, optimitzant així el stream per a una major qualitat, ample de banda i emmagatzematge. Finalment, la càmera permet una superposició de text amb opcions d'hora, data i nom de la càmera.

Les càmeres de la sèrie Sarix IL10 resulten molt senzilles d'utilitzar gràcies a la seva compatibilitat amb Pelco API v1.0 i amb l'estàndard ONVIF (Open Network Video Interface Forum) Profile S per a la connexió als sistemes de gestió de vídeo d'altres fabricants. A més, també es poden connectar a Pelco IP i als sistemes híbrids com Endura en la seva versió 2.0 o posteriors, Digital Sentry versió 7.3 o posterior, i als vídeograbadores híbrids DX4700 / DX4800.

Comentaris de l'article/notícia

#1 - edgar sanchez ariza
01/11/2013 13:39:26
Buen dia. Quisiera que me ddieran una cotizacion para colombia.

Nou comentari

Atenció

Los comentarios son la opinión de los usuarios y no la del portal. No se admiten comentarios insultantes, racistas o contrarios a las leyes vigentes. No se publicarán comentarios que no tengan relación con la noticia/artículo, o que no cumplan con el Aviso legal y la Política de Protección de Datos.

Advertencias Legales e Información básica sobre Protección de Datos Personales:
Responsable del Tratamiento de sus datos Personales: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Gestionar el contacto con Ud. Conservación: Conservaremos sus datos mientras dure la relación con Ud., seguidamente se guardarán, debidamente bloqueados. Derechos: Puede ejercer los derechos de acceso, rectificación, supresión y portabilidad y los de limitación u oposición al tratamiento, y contactar con el DPD por medio de lopd@interempresas.net. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar una reclamación ante la AEPD.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades