Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Aumento de la precisión, seguridad y eficiencia de las operaciones con grúa
Serveis de Diagnòstic avançat de Konecranes

Augment de la precisió, seguretat i eficiència de les operacions amb grua

Redacció Interempresas02/09/2013

Konecranes porta més de 80 anys lliurat a millorar el valor i la productivitat de les operacions dels clients en tot tipus d'indústria i en els ports de tot el món. La seva presència mundial permet que els clients rebin un tracte i coneixements locals adquirits a escala mundial. El seu ampli servei global permet a Konecranes cobrir les necessitats del client com un major temps de funcionament, fiabilitat, seguretat i productivitat, mentre redueixen els costos de vida útil totals de la grua. A més Konecranes proporciona recomanacions durant tota la vida útil de les rodadures i cables mitjançant dues solucions úniques a la seva classe: Estudi de Carrils de Grues (RailQ Runway Survey) i Inspecció dels Cables d'Acer (RopeQ Wire Rope Inspection).

L'Estudi de Carrils de Grues RailQ estalvia temps, augmenta la seguretat i millora la fiabilitat
L'Estudi de Carrils de Grues RailQ estalvia temps, augmenta la seguretat i millora la fiabilitat.

RailQ és una tecnologia d'estudi d'alineació única que proporciona una anàlisi més precisa, ràpid i segur que qualsevol altre tipus d'estudi del rail disponible a tot el món. RailQ utilitza tècniques d'estudi exactes amb un programari específic per mesurar de forma precisa la rigidesa, elevació, elevació rail a rail i l'abast d'aquests. El resultat és una anàlisi del rail precís i fiable que proporciona solucions rendibles per a qualsevol sistema de rail i per a tots els models i marques de grues. A més, comparat amb els estudis de carrils tradicionals, es realitza en un temps molt breu.

Desplaçament precís i suau de la grua

Perquè una grua funcioni de manera eficient és necessari que es desplaci per la seva rodadura de forma suau i recta. RailQ utilitza tecnologia de visualització pròpia i un carro amb robot controlat de manera remota que recorre el carril recopilant dades mitjançant tecnologia Bluetooth i que transfereix les dades a una estació total per trobar així problemes de desplaçament i alineacions errònies, problemes crítics que poden donar lloc potencialment a un desgast accelerat, majors costos i fins i tot fallades.

RailQ proporciona solucions rendibles per a qualsevol sistema de rail i per a tots els models i marques de grues
RailQ proporciona solucions rendibles per a qualsevol sistema de rail i per a tots els models i marques de grues

En l'estació total, el programari d'anàlisi processa les dades per analitzar la rigidesa, l'abast, l'elevació i l'elevació rail a rail. Els mètodes d'inspecció RailQ també poden verificar la geometria de l'estructura de la grua i els components, identificant problemes que poden donar com resultat deficiències geomètriques. Ajudats pel programari de visualització que proporciona càlculs precisos i fiables, els enginyers analitzen totes les dades d'anàlisis de RailQ i proporcionen als clients recomanacions proactives i rendibles sobre les accions correctores.

Els mètodes d'inspecció RailQ també poden verificar la geometria de l'estructura de la grua i els components
Els mètodes d'inspecció RailQ també poden verificar la geometria de l'estructura de la grua i els components.

Estalvi de temps

El mètode de prova RailQ pot reduir el temps d'anàlisi més d'un 80 per cent, comparat amb altres mètodes d'estudi de rodadures, avaluant totes les dimensions del rail de la grua amb un sol mesurament, la qual cosa fa que el temps d'inactivitat es mantingui en el mínim. Amb RailQ, els tècnics recorren la rodadura només una vegada per obtenir totes les dades de mesurament, reduint el temps d'anàlisi i disminuint significativament el risc que té el tècnic de caure o quedar atrapat.

La Inspecció del Cable d'Acer RopeQ permet un funcionament segur i econòmic del cable
La Inspecció del Cable d'Acer RopeQ permet un funcionament segur i econòmic del cable.

Inspecció del Cable d'Acer RopeQ

Combinant recursos d'enginyeria i anys de recerca, Konecranes ha desenvolupat RopeQ, els mètodes més avançats de prova de cable d'acer durant tota la vida útil dels cables. La inspecció del cable d'acer RopeQ és un servei d'inspecció del cable visual i no destructiu (NDT) que examina el que no és visible a simple vista en els cables. El servei proporciona dades sobre l'estat actual dels cables que dóna com resultat una major seguretat en operar, alhora que contribueix a disminuir els costos operatius de l'equip d'elevació. RopeQ detecta cables interns trencats que no estan visibles i que passarien desapercebuts en els mètodes d'inspecció tradicionals. Proporciona un informe ràpid de llegir i fàcil d'entendre sobre l'estat real del cable.

La inspecció del cable d'acer RopeQ és un servei d'inspecció del cable visual i no destructiu
La inspecció del cable d'acer RopeQ és un servei d'inspecció del cable visual i no destructiu.

Detecció de fallades no visibles del cable

Els cables d'acer contenen fins a 400 filferros individuals. Al llarg de la vida útil del cable, els filferros estan sotmesos a desgast per curvatura i abrasió. Si es trenquen massa d'aquests filferros, no es pot garantir la seguretat del cable. En general, en les inspeccions visuals només es comprova la superfície externa del cable d'acer. Resulta impossible inspeccionar el nucli intern amb els mètodes d'inspecció estàndard. Per aquesta raó, molts cables d'acer es classifiquen com a segurs quan haurien de ser rebutjats perquè tenen importants danys interns. També és important tenir en compte que la norma ISO4039 exigeix que els cables s'inspeccionin si la maquinària d'elevació no s'ha utilitzat en tres mesos. La completa inspecció de RopeQ compleix tots els requisits d'inspecció.

El mètode d'inspecció inductiu magnètic és un mètode pràctic i fiable per avaluar l'estat d'un cable d'acer
El mètode d'inspecció inductiu magnètic és un mètode pràctic i fiable per avaluar l'estat d'un cable d'acer.

Augment de la seguretat

La Inspecció del Cable d'Acer RopeQ augmenta l'ús segur de l'equip i els cables d'acer ja que també es mesura l'estat dels filferros interns. En aplicacions amb un major risc per a la seguretat, s'ha de mesurar tant la superfície interna com a externa del cable d'acer. El mètode d'inspecció inductiu magnètic és un mètode pràctic i fiable per avaluar l'estat d'un cable d'acer. Les observacions i els resultats de les inspeccions RopeQ es plasmen en un ampli informe amb recomanacions per al calendari de canvi del cable i per a la següent inspecció.

Comentaris de l'article/notícia

Nou comentari

Atenció

Los comentarios son la opinión de los usuarios y no la del portal. No se admiten comentarios insultantes, racistas o contrarios a las leyes vigentes. No se publicarán comentarios que no tengan relación con la noticia/artículo, o que no cumplan con el Aviso legal y la Política de Protección de Datos.

Advertencias Legales e Información básica sobre Protección de Datos Personales:
Responsable del Tratamiento de sus datos Personales: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Gestionar el contacto con Ud. Conservación: Conservaremos sus datos mientras dure la relación con Ud., seguidamente se guardarán, debidamente bloqueados. Derechos: Puede ejercer los derechos de acceso, rectificación, supresión y portabilidad y los de limitación u oposición al tratamiento, y contactar con el DPD por medio de lopd@interempresas.net. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar una reclamación ante la AEPD.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Seguridad

    17/09/2024

  • Newsletter Seguridad

    10/09/2024

Enllaços destacats

Closerstill Media

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis