Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Carburos Metálicos organiza más de 200 actividades internas durante su 'Semana de la Seguridad'

Carburs Metàl·lics organitza més de 200 activitats internes durant la seva 'Setmana de la Seguretat'

10/06/2013

10 de juny de 2013

Imagen
Carburs Metàl·lics ha organitzat durant aquest mes de maig una setmana dedicada a la seguretat, en la qual s'han dut a terme més de 200 activitats. coincideix amb la qual també realitza Air Products, empresa matriu de Carburs Metàl·lics, en els 17 països europeus en els quals està present i guarda plena coherència amb el principi 'La seguretat és el primer', lema del grup a tot el món.

Durant la sisena edició de la Setmana de la Seguretat, que ha tingut lloc del 13 al 17 de maig, els més de 700 empleats de Carburs Metàl·lics, tant de les plantes de producció com d'oficines, han participat en un ampli ventall d'activitats relacionades amb la seguretat, la prevenció de riscos i la pràctica d'hàbits saludables.

Les més de 200 activitats organitzades s'han centrat en temes tan variats com la seguretat en Internet, en la llar, en el lloc de treball o durant la pràctica de l'esport i les activitats d'oci. Carburs Metàl·lics, ha dut a terme també diversos simulacres d'emergència en les seves instal·lacions de producció i oficines, en les quals s'han involucrat un gran nombre d'empleats coordinats per equips interns. A més, la Setmana de la Seguretat de Carburs Metàl·lics, ha comptat amb la col·laboració de representants dels serveis locals de protecció civil i d'emergències.

Equipament de seguretat
Equipament de seguretat.
Durant aquestes jornades s'han realitzat xerrades de seguretat vial, així com un concurs de dibuix infantil pensat per traslladar el compromís amb la seguretat a les llars i famílies dels treballadors. Carburs Metàl·lics, és referent a nivell nacional per comptar amb els nivells de sinistralitat més baixos del sector, concretament, en 2010 la mitjana d'accidents en la companyia va ser dues vegades inferior a la mitjana de sinistres produïts en el sector químic al nostre país.

Recentment, la companyia ha rebut un bonus per baixa sinistralitat per part de l'Administració espanyola, que se sumeixi al premi a la Seguretat 2012 que Feique, la patronal espanyola de la indústria química, ha atorgat fa pocs dies als tres centres que Carburs Metàl·lics té a Tarragona. Aquesta última distinció s'atorga als centres de producció de la indústria química amb més de 50 treballadors que no han registrat cap accident amb baixa.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Seguridad

    17/09/2024

  • Newsletter Seguridad

    10/09/2024

Enllaços destacats

Closerstill Media

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis