Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Luis del Corral, nuevo presidente del Comité Organizador de Sicur 2014

Luis del Corral, nou president del Comitè Organitzador de Sicur 2014

14/05/2013

14 de maig de 2013

Luis del Corral, president de Asepal, Associació d'empreses d'Equips de Protecció Personal, ha assumit la Presidència del Comitè Organitzador de Sicur de cara a la celebració de la seva propera edició, que organitzada per Ifema tindrà lloc en Fira de Madrid entre els dies 25 al 28 de febrer de 2014.

D'aquesta manera, i conforme al caràcter rotatori del càrrec, Luis del Corral relleva en el lloc a Antonio Avila, president d'AES - Associació Espanyola d'empreses de Seguretat- que, després de dues edicions al capdavant del Comitè de Sicur i una valuosa aportació professional en l'assessorament i impuls de la fira, especialment del sector de Security, pansa a ocupar una de les tres vicepresidències del saló.

Luis del Corral, nou president del Comitè Organitzador de Sicur 2014
Luis del Corral, nou president del Comitè Organitzador de Sicur 2014.
El president d'Asepal va ser soci fundador de l'Associació en 1989 i ha ocupat la presidència d'aquesta associació en altres dues ocasions, prestant així mateix la seva col·laboració a Sicur com a membre del Comitè Organitzador. Gran coneixedor del sector, és director del Grup Oroel i de Confeccions Oroel, empresa fundada en 1980 especialitzada en vestuari de protecció i de treball i un dels expositors veterans de la fira, en la qual va participar per primera vegada l'any 1984.

La segona vicepresidència l'ostentarà Vicente Mans, també nou president de Tecnifuego/Aespi, Associació Espanyola de Societats de Protecció Contra Incendis, en representació del sector del foc, un altre dels grans eixos del contingut de Sicur. Vicente Mans és Ingenieo Químic per l'EITIB de Barcelona i compta amb una experiència de més de 30 anys en el sector de la protecció contra incendis. Ha desenvolupat una àmplia activitat professional en el camp de la recerca d'additius ignifugantes dins del grup Ercros i actualment és director general de Budenheim Ibèrica, amb la responsabilitat del desenvolupament dels retardants contra els incendis forestals i de les relacions institucionals i reguladores en l'àmbit de la protecció passiva contra incendis.

Per la seva banda Aproser, Associació Professional de Companyies Privades de Serveis de Seguretat, assumeix la tercera Vicepresidència, al capdavant de la qual se situa Angel Còrdova, recentment nomenat president de l'Associació. Ángel Còrdova ha vingut exercint la seva carrera professional fonamentalment en el sector financer i en àrees de gestió i desenvolupament de RR.HH. Fins a la seva incorporació a Aproser, ocupava la Direcció general de la Fundació Directius.

El recentment constituït comitè Organitzador de Sicur, que explica a més amb el respatller i col·laboració de les principals associacions representatives d'aquesta indústria, professionals, cossos i forces de seguretat pública, treballarà a definir les accions a desenvolupar per a la propera edició que, una vegada més, es presenta com l'esdeveniment de referència del sector de la seguretat. Un complet referent de propostes i novetats tecnològiques, solucions i serveis en seguretat, conferències, exhibicions i debats d'actualitat que, durant quatre dies, oferirà una visió integral d'una indústria en permanent evolució, a través d'un esquema de continguts articulat entorn de les àrees de Seguretat Contra Incendis, Seguretat Laboral –Sicur Prolablor- i Security.

La sòlida trajectòria de Sicur, la seva capacitat de representació empresarial i convocatòria de visitants, fan d'aquest saló una de les cites més consolidades del calendari europeu. En la passada edició, la fira va comptar amb la participació d'1.233 empreses i va rebre la visita de 38.840 professionals de 80 països.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Seguridad

    17/09/2024

  • Newsletter Seguridad

    10/09/2024

Enllaços destacats

Closerstill Media

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis