Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Se inaugura el curso 'Análisis de riesgos en el marco de la normativa de accidentes graves (Seveso)'

S'inaugura el curs 'Anàlisi de riscos en el marc de la normativa d'accidents greus (Seveso)'

13/05/2013

13 de maig de 2013

El Curs 'Anàlisi de riscos en el marc de la normativa d'accidents greus (Seveso)' tindrà lloc els propers dies 12 i 13 de juny a l'Hotel NH Príncep de Vergara (Madrid), i tindrà una durada de 16 hores lectives, en horari de matí de 9:30 a 14:00 h, i tarda de 15:00 a 19:00 h.
Està destinat a professionals tècnics, comandaments intermedis, caps de planta, caps de seguretat i responsables de seguretat, amb experiència en plantes químiques. I a empreses de consultoria, organismes de control i inspectors de l'administració.
Cada dia són més les empreses químiques afectades per la normativa Seveso. Els nous límits d'afectació ambiental, el nombre de substàncies que es classifiquen com a perilloses per al medi ambient, els aspectes relacionats amb el Reial decret 393/07 o amb la Llei de Responsabilitat Mediambiental que comporta la correcta caracterització del risc ambiental sectorial, donen lloc a la necessitat de disposar de personal preparat en les empreses químiques per entendre, interpretar i, per què no, realitzar els estudis de risc que està normativa comporta. També han de tenir-se en compte les implicacions dels Reglaments REACH i CLP en vigor.
Les jornades seran impartides per professionals en actiu relacionats amb l'àmbit d'aplicació d'aquesta normativa combinant l'experiència de consultors experts en l'anàlisi del risc i la de responsables de seguretat d'empreses afectades per aquesta normativa. Aquesta combinació enriquirà clarament el curs en disposar-se de diferents punts de vista davant aspectes comuns.
Amb aquestes jornades, es pretén conèixer tots els aspectes pràctics relatius a l'Anàlisi de Riscos en el marc de la normativa d'Accidents Greus.
Així mateix, els assistents coneixeran els canvis i novetats que incorpora la nova Directiva 2012/18/UE del Parlament i del Consell (Directiva SEVESO III).

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades