Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a AITEX y TAG Ingenieros desarrollan un nuevo sistema inteligente de seguridad laboral

AITEX i TAG Enginyers desenvolupen un nou sistema intel·ligent de seguretat laboral

07/03/2013

7 de març de 2013

AITEX i TAG Enginyers han desenvolupat un dispositiu, denominat “Sistema Automàtic de control d'ús d'Equips de Protecció Individual EPI'S amb tecnologia RFID”, que dota d'intel·ligència als equips de protecció individual, la qual cosa permet verificar el seu correcte ús, evitar pèrdues en l'empresa, controlar l'accés a zones restringides, i actuar enfront de situacions de risc per al treballador.
Aquest sistema revolucionari és molt versàtil, ja que també permet aplicar aquests dispositius a qualsevol maquinària perillosa i/o en moviment, evitant el risc d'accident.
Segons dades ofertes per l'Institut Nacional de Seguretat i Higiene en el treball, un 46% dels accidents laborals es produeixen per descuits, distraccions, distraccions o falta d'atenció. Sobre la base del 100% de treballadors que, segons aquest estudi, han de portar obligatòriament equips de protecció, en més d'un 80% dels casos no existeix en el centre de treball cap mitjà per controlar que s'estan utilitzant les mesures correctes.
Aquest nou sistema es presentarà en el marc d'unes jornades organitzades per ÚS (Unió Sindical Obrera) sobre salut laboral i medi ambient que se celebren el 4 i 5 de març a Madrid, junt ASEPAL, l'Associació d'empreses d'Equips de Protecció Personal, constituïda per 75 empreses, que representen a la pràctica totalitat dels fabricants d'Equips de Protecció Individual a Espanya i als més destacats distribuïdors.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Seguridad

    17/09/2024

  • Newsletter Seguridad

    10/09/2024

Enllaços destacats

Closerstill Media

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis