Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Ante la premisa de ‘Quien contamina, paga’, Denios presenta su catálogo 2013

Davant la premissa de ‘Qui contamina, paga’, Denios presenta el seu catàleg 2013

18/02/2013

18 de febrer de 2013

Es tracta d'una eina perquè els professionals de manteniment, tècnics en prevenció, responsables de seguretat i de fàbriques puguin disposar d'una àmplia gamma de productes per al compliment de la cada dia més exigent normativa mediambiental”, diu Carolina García Ballo, gerent de Denios Espanya.

Al catàleg d'aquest any es pot trobar des d'un senzill cubeto de retenció a magatzems prefabricats equipats ATEX o amb calefacció, des de lavaojos de seguretat o kits d'absorbents fins a elevadors de bidons.

En la indústria es conviu diàriament amb riscos i oportunitats i en Denios saben la importància de controlar aquests riscos protegint l'equip humà, les instal·lacions i l'entorn d'al voltant. Perquè sent experts en normativa, fabriquen i distribueixen tot el que la indústria necessita per al magatzematge i la manipulació de substàncies químiques, perilloses, contaminants i residus.

Nou catàleg 2013 de Denios
Nou catàleg 2013 de Denios.
Fa més de 25 anys que des de 15 delegacions a tot el món treballen ajudant als seus clients a tenir els seus magatzems d'acord a la normativa mediambiental, a la prevenció de riscos laborals i a les millors tècniques disponibles.

En Denios s'impliquen col·laborant amb les institucions oficials, impartint formacions personalitzades en seguretat industrial i prevenció de riscos i, fins i tot formant part dels equips consultius de les noves normes APQ.

Com diuen en Denios: “És més RESSÒ-nómico ser més RESSÒ-lògic”. Per a això, presenten un catàleg amb més avantatges per als seus clients, importants descomptes en preus, promocions en ports gratis, major període de garantia i un nou telèfon gratuït per als seus clients, el 900 37 36 14, amb el qual esperen prestar un servei cada dia més RESSÒ-nómico.

El nou catàleg de Denios 2013 pot descarregar-se de la web www.denios.es, o sol·licitar-ho en paper. Conté informació tècnica i quadres explicatius sobre legislació per ajudar-li en la presa de decisions d'emmagatzematge i compra.

Empreses o entitats relacionades

Denios

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Seguridad

    17/09/2024

  • Newsletter Seguridad

    10/09/2024

Enllaços destacats

Closerstill Media

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis