Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Mayor oferta en alta visibilidad (AV) para prendas de trabajo
Velilla incorpora a la gamma dos nous pols, quatre camises i dos pantalons

Major oferta en alta visibilitat (AV) per a peces de treball

Redacció Interempresas12/02/2013
Velilla Confecció Industrial presenta novetats dins del seu catàleg de peces certificades d'alta visibilitat (AV). A la seva àmplia oferta de solucions de vestuari d'aquest tipus s'uneixen ara dos nous pols, quatre camises i dos pantalons, tots amb la certificació Cat II EN 340 EN 471. L'objectiu de Velilla és oferir una gamma cada vegada major de solucions destinades a aquells professionals la labor dels quals es desenvolupa en entorns on una correcta senyalització és una qüestió vital.

Les peces d'alta visibilitat (AV) fan visible al treballador sota qualsevol tipus de llum diürna i sota la llum dels fars d'un automòbil en la foscor. Aquests productes estan regulats per la norma europea UNEIX EN 471:2004 + A1:2008. Actualment es treballa en l'esborrany prEN ISO 20471:2011 que, després de la seva aprovació, substituirà a la normativa actual en situacions d'alt risc. Tots els models d'AV passen controls de seguretat abans de ser acreditats amb les certificacions atorgades pels organismes notificats. Les novetats de Velilla han passat per aquest procés abans de la seva presentació al mercat i també compleixen amb els estàndards de qualitat habituals que l'empresa estableix per a tots els seus productes.

Els equips d'alta visibilitat estan realitzats amb, almenys, dos tipus de materials: retrorreflactantes (bandes grisa brillant) i fluorescents (de color groc, taronja o vermell). El material retrorreflectante defineix la figura de l'usuari durant el dia i fa que sigui perceptible en condicions de baixa il·luminació. Segons la seva qualitat poden ser de nivell 1 o 2. Al mateix temps, segons la superfície del teixit fluor i de la cinta retrorreflectante sobre el total del producte, aquest serà de classe 1, 2 o 3, encara que l'esborrany de la nova normativa contempla que la classe s'aconsegueixi tant de manera individual com en conjunt. En els pictogrames que figuren en les etiquetes dels articles d'alta visibilitat apareixen tots dos dades: la classe en la part superior i el nivell del material retorreflectante, en la inferior.

Velilla incorpora al seu catàleg dues noves sèries de pols de màniga llarga (sèries 174, en la imatge, i 175), que compleixen amb la certificació Cat...
Velilla incorpora al seu catàleg dues noves sèries de pols de màniga llarga (sèries 174, en la imatge, i 175), que compleixen amb la certificació Cat. II EN 340 EN 471.

Amb aquests paràmetres i fruit de l'escolta activa als seus clients, Velilla amplia el seu catàleg en alta visibildad oferint resposta a les demandes que ha detectat al mercat i complint amb la normativa vigent. Així, aquesta empresa especialitzada en servei presenta 12 noves combinacions de color certificades en els pantalons de les Sèries 157 i 157C, que se sumen a les dues inicials presentades en Sicur 2012 (blava marí/groc fluor i blau marí/taronja fluor). Aquest model també està disponible amb folro interior en punt en la sèrie 156. Aquests pantalons compten amb pinces i elàstic en la cintura, i estan disponibles en gran varietat de talles per adaptar-se a tots els professionals. Disposen de 6 butxaques per guardar eines i utensilis, quatre d'ells amb tapeta i tancament de velcro per a major seguretat. Totes les sèries estan realitzades amb un material de fons, dues cintes d'AV Reflatex de nivell 2 en les perneras, i una banda fluor entre elles. Aquesta banda pot ser groga o taronja i, al seu torn, pot combinar-se amb teixit de fons en blau marí, verd, gris o taronja. La proporció entre tots els materials que componen els pantalons atorguen a les sèries 157, 157C, 156 i 156C la classe 1. A més, com la resta de novetats de Velilla, aquests pantalons compten amb la certificació europea Cat. II EN 340 EN 471.

El pol de la sèrie 175 de la imatge, igual que els de la sèrie 174, és de màniga llarga...
El pol de la sèrie 175 de la imatge, igual que els de la sèrie 174, és de màniga llarga, transpirable i amb cintes retrorreflectantes Reflatex nivell 2.

D'altra banda, Velilla incorpora al seu catàleg dues noves sèries de pols de màniga llarga (sèries 174i 175), que també compleixen amb la mateixa certificació. Els dos models són de màniga llarga, transpirables i disposen de cintes retrorreflectantes Reflatex nivell 2 al voltant del tronc, sobre el pit i l'esquena, més altres dues entorn de les mànigues. La diferència entre tots dos pols es troba en el to bicolor de la sèrie 175, que, a més dels materials d'AV, inclou un altre teixit de fons disponible en blau marí, gris o verd.

La signatura presenta també noves camises. Es tracta de les sèries 141 i 142, de màniga curta, i les sèries 143 i 144, de màniga llarga. Els quatre models posseeixen característiques similars que maximitzen la seva versatilitat, com dues pràctiques butxaques sobre el pit i la fabricació en popelín 65% polièster i 35% cotó. Totes les sèries compten amb cintes reflectores de nivell 2 marca Reflatex en pit, esquena i mànigues. Les quatre posseeixen la certificació Cat II EN 340 EN 471.

No obstant això, les sèries 142 i 144 són camises bicolores que combinen els materials retrorreflectante i fluorescents amb un tercer de fons en un altre color. Aquesta varietat cromàtica redueix la proporció que ocupen en la peça els teixits altament visibles i per això aquestes dues camises són de classe 1. Mentre, les Sèries 141 i 143, compostes només per cintes Reflatex i material fluor, són de classe 2. Aquesta diferència no resta qualitat a les peces ni altera la seva certificació sinó que aporta major varietat perquè els professionals escullin el model que més s'adecue a les seves necessitats.

Els equips d'alta visibilitat estan realitzats amb, almenys, dos tipus de materials: retrorreflactantes (bandes grisa brillant) i fluorescents (de color groc, taronja o vermell)

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Seguridad

    17/09/2024

  • Newsletter Seguridad

    10/09/2024

Enllaços destacats

Closerstill Media

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis