Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Solvay, empresa de referencia en seguridad

Solvay, empresa de referència en seguretat

11/02/2013

11 de febrer de 2013

Feique juntament amb CC OO i UGT, han elaborat i publicat el Manual de bones pràctiques preventives davant riscos ergonòmics en el sector químic. L'ergonomia té a veure amb la salut i el benestar dels treballadors i afecta tant a la prevenció com a l'eficiència i l'eficàcia en el treball.
Imagen
En els últims anys els problemes associats a unes condicions ergonòmiques inadequades en el treball han adquirit més rellevància, havent augmentat el nombre de trastorns de tipus musculoesquelético. Per això, les organitzacions abans indicades han elaborat aquest Manual específic sobre ergonomia dirigit a tots els treballadors del sector.

La realització d'aquest manual no hauria estat possible sense la cooperació d'empreses com Solvin Spain, que ha participat en el projecte des d'un inici aportant els seus coneixements i propostes. És un exemple més de la política de Responsabilitat Social Empresarial de Solvay, col·laborant amb les organitzacions representatives del sector químic, i vetllant per la millora de la Seguretat com a empresa de referència en aquesta àrea.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Seguridad

    17/09/2024

  • Newsletter Seguridad

    10/09/2024

Enllaços destacats

Closerstill Media

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis