Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a El Gobierno de Aragón y la FLC colaboran en planes de prevención de riesgos laborales

El Govern d'Aragó i la FLC col·laboren en plans de prevenció de riscos laborals

31/01/2013

31 de gener de 2013

El conseller d'Economia i Ocupació del Govern d'Aragó, Francisco Bono, acompanyat del director gerent de l'Inaem, Jorge Escario i del director general de Treball, Jesús Divasson, van visitar la passada setmana la Fundació Laboral de la Construcció. Presidida per Antonio Ballarín i la gerència del qual ostenta Jorge Sarrago, aquesta entitat té com a objectius el foment de la formació professional, la millora de la seguretat i la salut en el treball, així com la professionalització i dignificació de l'ocupació en el sector.
Imagen
Durant la reunió, el conseller i els representants de la Fundació van parlar sobre les diferents col·laboracions que hi ha entre el Govern i aquesta, programes desenvolupats per l'Inaem, com són els de formació i intermediació i la direcció general de Treball, amb el Pla de Prevenció de Riscos Laborals ‘Pime 10’.

A més el Govern, a través de l'adreça de Treball, coopera anualment amb la Fundació mitjançant la signatura d'un conveni de col·laboració que el seu objectiu és assistir i assessorar a les empreses, especialment a les pimes, en matèria de prevenció de riscos laborals. El conveni té una quantia de 16.800 euros i es manté igual per 2013.

D'altra banda, l'Institut Aragonés d'Ocupació (Inaem) col·labora amb la Fundació mitjançant el servei d'intermediació, amb els programes d'Inserció d'Ocupació i Programa Integral per a la Millora de l'Empleabilidad i la Inserció.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Seguridad

    17/09/2024

  • Newsletter Seguridad

    10/09/2024

Enllaços destacats

Closerstill Media

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis