Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Vicente Mans, nuevo presidente de la Federación Europea de Asociaciones de Protección Pasiva

Vicente Mans, nou president de la Federació Europea d'Associacions de Protecció Passiva

11/01/2013

11 de gener de 2013

L'assemblea general de EAPFP, European Association for Passive Fire Protection, ha triat a Vicente Mans, del Comitè Sectorial de Protecció Passiva de Tecnifuego-Aespi i membre de la seva junta directiva, nou president d'aquesta federació europea d'associacions de protecció passiva contra incendis per als propers dos anys, i com a nou vicepresident a Joric Witlox de Fireproof Building Association Netherlands.

Durant el seu proper mandat com a president, Vicente Mans aspira a incrementar les activitats de l'associació en honor de promoure la conscienciació en el sector sobre el paper fonamental que la protecció passiva contra incendis juga en aquests casos. També va a treballar per atreure nous membres i incrementar la seva influència en organismes i institucions de la Unió Europea.

D'esquerra a dreta: Helmut Haselmair, Wilf Butcher, Vicente Mans i Joric Witlox
D'esquerra a dreta: Helmut Haselmair, Wilf Butcher, Vicente Mans i Joric Witlox
Vicente Mans relleva a Wilf Butcher, gerent de l'anglesa ASFP, Association for Specialits Fire Protection, que va exercir durant 2010-12.

Així mateix, durant l'assemblea general d'EAPFP, celebrada a Amsterdam, es va tenir l'oportunitat d'acomiadar a un rellevant membre de l'Associació i expresident, Helmut Haselmair, que va representar a EAPFP en diferents Comitès Tècnics, en particular en el TC127 de CEN (Seguretat contra Incendis en edificis) i en el grup de treball d'EOTA (European Association for Technical Approvals) que va desenvolupar les Guies DIGUES-TE 018 i 026 sobre proteccions d'elements estructurals, segellats de penetracions, juntes lineals i murs cortina. Per tot això, Vicente Mans va agrair tan valerosos col·laboracions: “Haig d'agrair a tots dos, Wilf Butcher i Helmut Haselmair, el seu treball i compromís amb l'EAPFP durant aquests anys. Ells deixen l'Associació en una bona posició per al futur i vaig a seguir treballant sobre els fonaments que han deixat, conduint l'Associació cap a noves fases de desenvolupament. Des de la seva creació en 1988, l'EAPFP ha treballat satisfactòriament amb la Comissió Europea per desenvolupar les normes europees per a assajos i productes en matèria de protecció passiva contra incendis. Seguirem aquesta tasca amb la CE per treballar en normes que garanteixin un nivell elevat de seguretat, així com avançar per integrar a mes parts interessades en el nostre projecte de futur”, va ressaltar l'actual president.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Seguridad

    17/09/2024

  • Newsletter Seguridad

    10/09/2024

Enllaços destacats

Closerstill Media

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis