Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Las asociaciones del sector de ferias, eventos y congresos apuestan por la innovación y la adaptación al cambio

Les associacions del sector de fires, esdeveniments i congressos aposten per la innovació i l'adaptació al canvi

22/10/2012

22 d'octubre de 2012

La Associació de Fires Espanyoles AFE i AIMFE, Associació Espanyola de Proveïdors Firals, han pres la iniciativa de prémer la situació d'aquest mercat consultant amb altres associacions de referència, AOF (Associació d'Organitzadors Privats Firals d'Espanya), OPC Espanya (Federació Espanyola d'empreses Organitzadores Professionals de Congressos) i l'Associació de Màrqueting d'Espanya MKT, per establir en quin punt ens trobem, com s'està adaptant el sector, quins són les eines que s'utilitzen, l'estat de relació amb el client i visualitzar les alternatives de reactivació i innovació que s'estan escometent.

Segons informa l'AFE en un comunicat:

Diagnòstic:

És més que coincident calibrar la situació com d'atonia i amb escassa visualització a mitjà termini. Es xifra la situació en el 30% de caiguda d'activitat com a mitjana generalitzada, sent coincident amb la de qualsevol dels altres sectors econòmics, excepte escasses excepcions.

Eines i accions:

Com a nexe bastant generalitzat, s'observa que s'ha optat per:

• Optimització de recursos i millora de processos.

• Diversificació, diferenciació i creació de nous productes.

• Redobli d'esforços comercials i de promoció a l'estranger.

• Major i millor utilització de Xarxes Socials i de les tecnologies actuals de comunicació i tractament de la informació, com a base per optimitzar el “face to face”, vital per fer negoci i crear “emocions”.

• Millora de la interacció entre organitzadors i clients perseguint major valor afegit i millora de la tornada de la inversió.

Conclusions:

Optimització de recursos, diversificació i diferenciació, esforços comercials, feedback amb clients i millor utilització d'eines tecnològiques de comunicació i tractament de la informació, són la posada del sector per recórrer el camí que faci de la crisi una millor manera de realitzar les coses.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Seguridad

    24/09/2024

  • Newsletter Seguridad

    17/09/2024

Enllaços destacats

Closerstill Media

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis