Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Mewa pone a la venta online en España sus artículos de seguridad laboral en myMEWA.com

Mewa posa a la venda online a Espanya els seus articles de seguretat laboral en mymewa.com

16/10/2012

16 d'octubre de 2012

Mewa Tèxtil-Management, una de les principals empreses de gestió tèxtil d'Europa, posa a la disposició dels seus clients espanyols tots els seus accessoris de protecció individual, fins ara solament disponibles a Espanya sota sol·licitud de catàleg, al seu portal mymewa.com.

Entre els articles oferts es troben tot tipus d'equips per garantir la seguretat en el lloc de treball amb dissenys personalizables, talles especials i les novetats del seu últim catàleg 2012/2013. La gamma d'equips de protecció individual Mewa abasta des de sabatilles de seguretat amb aspecte ‘casual’, fins als productes de protecció bàsics.

Imagen
Una altra de les novetats del portal és el sistema de gestió de factures que permet al client controlar les despeses de forma immediata, comprovar les comandes que es mantenen oberts enfront dels ja facturats o modificar les seves dades personals en qualsevol moment.

El nou portal, a més de donar la possibilitat de controlar el seu proper intercanvi de draps de neteja, realitzar noves comandes de forma online i rebre promocions exclusives, també disposa d'un qüestionari de client que permet avaluar els productes Mewa i una secció de consells per a la seva cura.

Empreses o entitats relacionades

Mewa Textil-Management

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Seguridad

    17/09/2024

  • Newsletter Seguridad

    10/09/2024

Enllaços destacats

Closerstill Media

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis