Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Sick consolida una amplia red de centros técnicos de integración de seguridad industrial

Sick consolida una àmplia xarxa de centres tècnics d'integració de seguretat industrial

25/06/2012

25 de juny de 2012

La seu ibèrica de la multinacional Sick va culminar amb unes jornades de formació per als seus centres tècnics d'integració (CTI) el passat mes de maig. Aquests centres van acudir a un procés de qualificació, realitzat durant diversos anys, amb uns criteris auditats pel TÜV Rheinland, l'entitat de certificació independent.

Aquests CTI col·laboradors de Sick són les empreses Aeraelec (Saragossa), Automation Sys-tems Group (Pinto), Electro Rayma (la Corunya), Electroson Galícia Industrial (Porriño), IDC Tecnologia (Alcalá d'Henares), Tècniques de Control i Accionament TCA (Múrcia), i Tecelec (Valladolid). A més, els clients de Sick compten amb tècnics acreditats en quatre d'aquests centres tècnics especialitzats seguretat funcional, i la resta està en procés.

Imagen

Els CTI són integradors que s'encarreguen de projectes integrals clau en mà. La xarxa de centres tècnics d'integració de Sick té l'objectiu d'assessorar al client final en temes legals i donar recolzo en la instal·lació i configuració d'equips. Els tècnics que superen l'acreditació, són experts en gestió i assessorament de projectes d'instal·lacions automàtiques, així com la instal·lació d'equips complexos de seguretat industrial.

Segons Josep Plassa, responsable de Seguretat, Aplicacions i Sistemes en Sick Espanya i Portugal, “l'exigència de línies flexibles i ràpides i la cada vegada més alta complexitat a l'entorn de directives i normatives requereixen un compliment estricte amb les obligacions de seguretat industrial. El client final en moltes ocasions no disposa dels coneixements per actuar conforme amb la llei, per la qual cosa és més segur i a llarg termini més econòmic comptar amb l'assessorament de tercers ben formats en la matèria”.

Jesús Cano (TCA-Murcia), Fran Castiñeira (Electrorayma-Narón), Carlos Pacheco (IDC Tecnologia – Alcalá d'Henares), Florentino Rico (IDC Tecnologia – Alcalá d'Henares), Sergio Guimarey (Electrorayma-Narón), Francisco Piedrafita (Resp. Formació TüV Rheinland), Ainhoa Jorquera (Automation Systems Group- Pinto), Josep Mª Cervera (gerent Sick Optic Electronic), Jesús Corbalán (TCA-Murcia), Miguel A. Jiménez (Automation Systems Group- Pinto), Josep Plassa (responsable Sistemes, Aplicacions i Seguretat de Sick).

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Seguridad

    17/09/2024

  • Newsletter Seguridad

    10/09/2024

Enllaços destacats

Closerstill Media

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis