Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Inescop acoge las reuniones de normalización de calzado

Inescop acull les reunions de normalització de calçat

16/11/2011

16 de novembre de 2011

El Institut Tecnològic del Calçat i Connexes, Inescop, va acollir durant tota la setmana passada les reunions dels Comitès de Normalització Europeu (CEN) i Internacional (ISO) amb la finalitat de fixar noves normes per a calçat. Aquestes reunions, que se celebren de forma periòdica en diferents països, tindran lloc a la seu central d'Inescop d'Elda, en el marc de les activitats programades per a la commemoració del 40º aniversari.

Es van treballar tres àrees o grups de treball, un sobre proves físiques per mesurar el comportament dels materials emprats en calçat, com per exemple la seva resistència a la flexió, a l'esquinçament o la decoloración dels seus acabats; un altre grup s'encarregarà dels mètodes d'anàlisis químiques que han de realitzar-se per controlar certes substàncies químiques que estan limitades en el calçat i que la seva presència podria impedir la seva comercialització; i el tercer grup treballarà sobre anàlisis microbiològiques, per avaluar l'activitat de substàncies antibacterianas empleades en el calçat.

Més d'una vintena d'experts de diversos països de la Unió Europea, com Alemanya, Regne Unit, Itàlia, França, Portugal i Espanya, així com extracomunitaris (Estats Units, Xina i Mèxic), es van donar cita en Inescop durant aquesta setmana en representació d'empreses, centres tecnològics i organismes de normalització.

Inescop participa activament en els Comitès Tècnics de Calçat, tant en l'Europeu (CEN) com en l'Internacional (ISO) des que es van constituir fa més de 15 anys. De fet, va ser un dels promotors de la creació d'aquests comitès.

Empreses o entitats relacionades

Instituto Tecnológico de Calzado y Conexas

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Seguridad

    17/09/2024

  • Newsletter Seguridad

    10/09/2024

Enllaços destacats

Closerstill Media

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis