Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Mobotix estrena oficina en el parque empresarial La Finca de Pozuelo de Alarcón

MOBOTIX estrena oficina al parc empresarial La Finca de Pozuelo de Alarcón

13/05/2011

13 maig 2011

MOBOTIX , especialista en sistemes de vídeo IP d'alta definició, ha estrenat punt de trobada per a socis i clients. Es tracta de la nova oficina a Madrid, en concret al parc empresarial La Finca, a Pozuelo de Alarcón. A causa de la creixent demanda, des de la central alemanya de MOBOTIX, es va decidir l'obertura d'una seu principal al territori espanyol que estigués centralitzada a Madrid per ser la capital, estar al centre del país i estar més ben comunicada que l'anterior delegació, situada a Palma de Mallorca, lloc menys accessible que Madrid.
&quote;Estic molt content amb el canvi d'oficina ja que des de Madrid és tot molt més accessible que des de Palma...
"Estic molt content amb el canvi d'oficina ja que des de Madrid és tot molt més accessible que des de Palma. Estic més a prop de partners i clients i millor comunicat ". Comenta Jesús Garzón, director d'MOBOTIX per a Espanya i Portugal. "A més, estem ubicats al Parc Empresarial La Finca, un dels centres empresarials més importants del sud d'Europa actualment".
Encara que Jesús Garzón, director d'MOBOTIX per a Espanya i Portugal, està treballant en aquesta oficina des de principis d'any, és ara quan l'oficina està 100% operativa per a la realització de seminaris i esdeveniments. Ha estat condicionada amb un showroom complet en el qual s'han instal lat diverses torres de càmeres amb el seu corresponent setembre de demo. Es poden veure els models de càmeres MOBOTIX en funcionament. A més disposa d'un gran espai per a la realització dels seminaris de l'empresa així com per a l'organització de taules rodones i altres tipus d'esdeveniments. El proper seminari de caràcter avançat tindrà lloc els dies 16 i 17 de juny. Aquest amplia el contingut del seminari bàsic amb informació més profunda i introdueix als participants en mètodes més avançats de com utilitzar les càmeres MOBOTIX. En els dos dies de formació es cobriran els següents temes: noves característiques de les sèries M12 i M24, videotelefonia, utilització del protocol SIP, configuració del MxControlCenter amb dissenys de pantalla propis, i funcions millorades de l'MxControlCenter, integració de càmeres de tercers en el MxControlCenter, utilització i possibilitats de la HTTP-API i dels controls CGI.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades