Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Una nueva tarjeta de acceso sin contacto RFID garantiza la confidencialidad

Una nova targeta d'accés sense contacte RFID garanteix la confidencialitat

28/01/2011

28 gener 2011

El fabricant francès de targetes Isra Cards acaba de llançar la nova targeta sense contacte amb tecnologia RFID, Mifare Plus per substituir la targeta Mifare Classic-a causa del seu sistema de seguretat obsolet-per a ser implantat en nombroses aplicacions com el transport, la identificació, o el control d'accés, entre altres.

Aquesta nova targeta agrupa l'última tecnologia en matèria de seguretat perquè incorpora un microprocessador CPU que permet a les empreses evolucionar en el seu sistema de seguretat i confidencialitat sense grans complicacions. En aquest sentit, la Mifare Plus ofereix un sistema d'encriptació, 'Common Criteria EAL 4 + "que reconeix el compliment dels més estrictes requisits de seguretat i funcionalitat (aprovat pel govern americà i que garanteix l'encriptació de documents secrets fins al 2030 ) al mateix temps que també dóna major capacitat d'emmagatzematge de base.

En paraules de Miguel Tomé, Business Sales Development d'Isra Cards: "Aquesta evolució va a permetre garantir major seguretat en l'encriptació de dades que porti una targeta i així garantir l'usuari la confidencialitat de la informació sense que es puguin copiar els seus dades. Aquest nivell de seguretat ha de permetre a les empreses fer un pas endavant en matèria de seguretat sense necessitat de canviar el seu sistema per ser compatibles i adaptables a la nova tecnologia de Mifare PLUS. Les aplicacions seran molt nombroses des del transport públic, peatges, control accés d'esdeveniments, aparcament, targeta estudiant, targeta empleat, Internet cafè, o fidelitat, entre altres ".

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Seguridad

    17/09/2024

  • Newsletter Seguridad

    10/09/2024

Enllaços destacats

Closerstill Media

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis