Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Sevilla será sede del VI Foro ISTAS sobre prevención de riesgo químico

Sevilla serà seu del VI Fòrum ISTAS sobre prevenció de risc químic

15/03/2010

15 març 2010

La VI edició de Fòrum ISTAS, que se celebrarà a Sevilla entre el 10 i 12 de març, serà un espai de trobada plural que aborda de manera monogràfica temes rellevants de salut laboral. Una convocatòria on comparteixen informació, experiències i reflexions persones i institucions procedents tant del món professional i de la investigació com del món sindical, l'empresa i les administracions públiques.
En la seva VI edició, el Fòrum ISTAS abordarà els reptes de la prevenció del risc químic. Al llarg de tres dies s'analitzarà la problemàtica de la utilització i exposició a substàncies químiques tòxiques a Espanya, les dificultats i avenços de la prevenció en les empreses i les polítiques públiques amb les quals s'aborda aquesta problemàtica. Experts de diferents països plantejaran la seva visió sobre temes d'actualitat, com REACH, la utilitat dels valors límit d'exposició, experiències en la prevenció del càncer laboral o l'enfocament de gènere en les polítiques davant el risc químic. A més, durant les tardes es celebraran 12 sessions simultànies en què es debatran temes monogràfics relacionats amb la prevenció del risc químic, sobre la base del coneixement i de les experiències d'intervenció professional i sindical a les empreses.
En anteriors edicions, els temes de debat han estat les alteracions múscul esquelètiques d'origen laboral (1998), la vigilància de la salut (2000), la gestió de la salut i seguretat en el treball (2002), les polítiques públiques en salut laboral (2005) i l'organització del treball i els factors psicosocials (2007).

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Seguridad

    17/09/2024

  • Newsletter Seguridad

    10/09/2024

Enllaços destacats

Closerstill Media

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis