Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Francia crea un consorcio sobre seguridad alimentaria y madera

França crea un consorci sobre seguretat alimentària i fusta

17/02/2010

17 febrer 2010

Mitjançant una xarxa de cooperació sectorial, França ha creat un consorci que promourà la investigació sobre seguretat alimentària i els beneficis sensorials de la utilització d'envasos, embalatges i palets de fusta en contacte amb els aliments, tal com informa Fedemco, Federació Espanyola del Envàs de Fusta i els seus Components .
El consorci està format pel sector gal de la fusta participant les organitzacions empresarials següents: Siel / Grow França (envàs lleuger), Sypal (palets), Seil (embalatge industrial) i la Federació Nacional de la Fusta (FN-Bois), recolzades a nivell europeu per Grow Internacional.
El projecte està recolzat financerament per 'France-Bois-Forêt', i compta amb l'assistència tècnica de diferents universitats, laboratoris i instituts tecnològics francesos.

El projecte avaluarà l'estat dels coneixements bibliogràfics i treballs en curs sobre el tema, així com l'abast de la utilització d'envasos i embalatges de fusta, per centrar-se en l'estudi de models d'interacció entre la fusta i els aliments a partir de casos i cicles de vida reals, per a la protocol posterior en laboratori.

El projecte parteix de les premisses que s'ha d'evitar categoritzar a priori respecte a les propietats higièniques de la fusta, incloent la consideració de diferents espècies, i que és important tenir en compte les condicions ambientals del material.
No obstant això, estudis recents mostren que la fusta té un comportament igual o més higiènic que altres materials d'envàs, i que la seva estructura porosa (per efecte d'absorció, penetració i assecatge) redueix la supervivència dels bacteris en la superfície, presentant menys risc de contaminació creuada. A més, s'ha comprovat que algunes espècies com el Pinus sylvestris compten amb propietats bactericides que milloren les seves qualitats higièniques.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Seguridad

    17/09/2024

  • Newsletter Seguridad

    10/09/2024

Enllaços destacats

Closerstill Media

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis